FALKENBERG STRANDBAD / SPA OG WELLNESS-OPHOLD

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

Juiceandpope

I fredags skulle jeg egentlig have været til et event på Skodsborg Kurhotel. Men så kunne jeg pludselig se, at én arbejdsrelateret deadline havde forskubbet sig og ikke tillod den slags luksuriøse udskejelser. Jeg måtte derfor melde afbud. Men da dagen kom, blev jeg kaldt ud på en anden opgave. Der hastede endnu meget mere. Som jeg så blev ringet hjem fra. 10 min efter. Af vuggestuen. Fordi Paven var blevet syg. Med en cykel, der besluttede at strejke. Ak ja, så alt hvad der var af logistik blev lige så kvikt skyllet ud med badevandet. Som det altid er, hver gang vi prøver at planlægge noget.

Lige præcis sådan én dag, var det faktisk vældigt tiltrængt og perfekt timet, da det ringede på døren med special delivery fra Rynkeby! 1 stk. kæmpe morgenkomplet med det hele og 1 stk. gigant pelset orangutang, som Paven dog har døbt Gorilla Rosa. 

Vi satte os på gulvet med det hele. Lige midt i stuen. Sådan ca. præcis dér, hvor jeg fik det overrakt. Med morgenhår og render under øjnene. Og så lod Paven og jeg solen skinne os i ansigtet, så den rigtig kunne oplyse vores dybe furer efter en søvnløs nat og de røde knopper fra Skarlagensfeberen –  og lod krummerne flyde om fødderne på os, mens vi smæskede os i crossanter, passionsfrugt, citrusfrugter og frisk appelsinjuice. Og Paven fodrede Rosa og ventede på at far kom hjem og afløste mor, der med om muligt nu endnu strammere deadline havde hårdt brug for en redningsmand. Og mens jeg sade dér, med et underligt mix af indre bål og brand og komplet ydre ro og en helt igennem glad datter, slog dét mig: Vi fik lige lavet lemonade dér. Ud af de pisse sure citroner. 

Tak Rynke. Du var dagens redning! 

***

7 kommentarer

 • Både fantastisk “historie” og fantastiske ord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint skrevet! Nogle gange er det nogle små ting der kan redde en dag, så det ikke kun er arbejde, deadlines osv. der fylder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, nemlig. Og nogen gange skal man åbenbart mindes om det af en stor plysset gorilla 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke J

  Du skriver simpelthen så flot og rammende! Jeg er vild med at læse med – håber at du nåede det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ihh, hvor er du sød, mange tak. Jeg er vild med AT du læser med! OG tager dig tid at kommentere. Tusinde tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] huske, havde vi for noget tid siden besøg af en særligt stor og rar hr. Rynke, som kom og reddede en ellers lidt mislykket morgen. Vi har altid travlt, synes jeg, og noget af det, der er med til at lette hverdagen, er f.eks, når […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FALKENBERG STRANDBAD / SPA OG WELLNESS-OPHOLD