EN GENERATION AF KÆRLIGHED TIL SKO

LIGE OM LIDT

fotoparis

………..Er det fredag igen. Og når det sker, så er jeg i Paris. Åhh, hvor jeg glæder mig, jeg tæller dagene nu. Paven og jeg taler en masse om Eiffeltårnet disse dage, om flutes og om makroner 😉 Ok, det er mest mig. Men jeg forsøger at lære fra mig. Vi skal besøge min mands søster, der bor der, hvilket kun gør ventetiden endnu mere ulidelig. For vi er mange, der savner på kryds og tværs. Nu har jeg i ugevis følt at tiden pustede mig i nakken og sprang flere længder over, hver eneste dag, mens jeg forvirret forsøgte at følge med. Og så….lige pludselig…er det lidt som om, at tiden er gået i stå. Jeg kan slet ikke vente. Jeg har BRUG for franske makroner. Jeg MANGLER en tur til rundt omkring i parkerne ved Eiffel i mit liv. Og jeg MÅ have mini flutes med brie, inden min hjerne går i selvsving. Og nååå ja, så glæder jeg mig bare helt ustyrligt til at se Faster Fantastisk og opleve Paris med Paven og ikke mindst en kyndig ekspertise. Er der ikke lige én, der speeder tiden op igen??

Jeg forestiller mig at jeg skal være iført parisisk pink (Ja, det er en ganske særlig farve, okay) på neglene, mens Paven skal have sine nye leo-briller på. Vi skal sippe små drinks i solen og slupre latte på fortorvs cafeerne. Jeg glæder mig faktisk så meget, at jeg er oprigtigt bange for at jinxe noget, bare ved at sige det. Nu vil jeg tøffe ind til byen i tis-regn vejr og kigge efter vabelplaster. Virkelig eksotisk fredag, jeg har i dag……

Solbriller: H&M // Neglelak & læbestift: La Roche Posay 

12 kommentarer

 • Hvor lyder det dejligt med Paris! Jeg elsker den by.

  Rigtig god tur! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak skal du have, jeg elsker den også, den skønne by!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder tiltrængt med sådan en forårstur til Paris! Er spændt på at høre om vejret dernede, for synes de går lidt amok i vejrnyhederne herhjemme med forurening, gratis offentlig transport og system i hvornår bilerne må køre :/ Anyway, det kan kun blive godt når der er kage involveret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, haha, vi har også godt talt om det. Der er nok af nyheder 🙂 Men pyt, jeg er sikker på, vi nok skal få nogle gode dage, lige nu går tiden bare alt for langsomt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  God tur til Paris!

  Håber det er ok jeg lige stiller dig et andet rejsespørgsmål:-)
  Jeg sidder lige og tjekker airbnb ud, som du jo før har anbefalet, i forbindelse med at vi planlægger en tur til Barcelona til juli. Er der nogle områder du vil anbefale man bor i, eller måske endda bestemte (børnevenlige) lejligheder?
  På forhånd tak for svar:-)
  Vh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Naturligvis, helt i orden 🙂 Jeg har ikke lige prøvet at bo i Barcelona med airbnb men jeg har skrevet om Barcelona, hvis du tjekker oppe under min rejsekategori 🙂 Både med tips til Barcelona med børn, som har været trykt i COVER og til fx vintage shopping mm:-)

   Da vi boede der sidst med barn var vi indlogeret på et mere el mindre tilfældigt hotel, da vi var der med vores jobs. Derfor kan jeg heller ikke sige så meget om lokationen, for den var ikke specielt storslået, men lå i nærheden af det, vi var der for 😉 Men vi har alle de andre gange, vi har brugt airbnb været mega glade for det! Vi skal også bo med airbnb nu denne gang i Paris. Det er en kæmpe fordel med børn, synes vi! Vi har især bemærket af det giver os ro om aftenen, når hun er puttet, hvis der er et regulært børneværelse, hvor hun så kan få lov at ligge i fred og ro, mens vi nyder et glas vin i stuen fx. Og så elsker hun at lege med nyt legetøj 🙂 Det betyder også noget når de er små, at der er højstol, puslebord og badekar mm., synes vi. Men det skal nok prøves, før man ved det 😉

   Rigtig god tur og god fornøjelse i hvert fald!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal også til Paris i næste uge – og det lyder til jeg vist er liiige så utålmodig som dig 😉 Der skulle også være varmere og mere forårsagtigt dernede – kirsebærtræerne er sprunget ud og stemningen er jo altid fantastisk dernede, så turen derned kan vist ikke gå galt 😉

  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   I lige måde! 🙂 Hvor skal I bo? Og ja, jeg har nemlig godt spottet det der med kirsebærtræerne 😉 Og åhhhh, hvor jeg håber, det bliver varmere end herhjemme lige nu :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  http://www.thesestolendays.com/what-to-do-and-not-to-do-with-children-in-paris/ lille link jeg brugte da jeg havde min datter med i Paris 🙂 du kender sikkert gode steder, men jeg ville bare lige dele 🙂 ha en dejlig tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh… Paris! Elsker den by! Men du MÅ altså også smage den famøse chokolade mousse hos Chez Janou!!! For selv om du har BRUG for makronerne, så vil din krop CRAVE mousse efter at have spist den(husk at bestille bord – det er et lille populært sted;)).

  Rigtig god tur – gid det var mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Chokolade, siger du? Mousse, siger du? Tjek, tjek, tjeeeeeek! Fluks noteret. Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN GENERATION AF KÆRLIGHED TIL SKO