OPLAGT GAVE IDE TIL 3-ÅRIG !

PALMESUS & BØLGEBRUS

palmesus

1. Solbriller fra CELINE // 2. taske fra Dries van Noten // 3. kjole fra Ganni // 4. ørering fra Sophie Bille Brahe // 5. pumps fra Ganni

Som jeg har nævnt før, er jeg underligt betaget af mørke nuancer trods sommerens forsigtige banken på. Jeg er også, som så mange andre helt med på en masse lyst og pastel, men jeg vender ofte tilbage til de mørkere nuancer, mørk blå, mos og oliven grøn, vinrød, karrygul etc. Og det kan altså også være rigtig flot til sommerhud og solkysset hår, synes jeg. Hvis jeg bare havde mit eget pengetræ i haven (hvilket er en kosmisk urimelighed at jeg ikke har!), så gik jeg gladeligt sommeren i møde iført ovenviste. 

Jeg elsker at kjolen fra Ganni er nedtonet og med mørk grøn farve, men samtidig i sit print, snit og udtryk er ganske sommerlig. Sat sammen med matchende solbriller fra Celine og pumps fra Ganni og verdens smukkeste ørering og taske, så kunne alverdens cocktail-partys og strandbryllupper bare komme an. Nå. Man har da vel lov at drømme? 😉 Det kræver bare 1. at jeg vinder i Lotto, 2. får hul i ørerne (Yarks!) og 3. modtager en ordentlig bunke invitationer. Koooom nu. 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OPLAGT GAVE IDE TIL 3-ÅRIG !