PAVEN 3 ÅR: VORES KVINDEKAMP

PINK, PERFEKTION & PLATTE PRINCIPPER

_1050871_1050923_1050937_1060023

Hvis I efter mit forrige indlæg skulle være i tvivl, var Pavens fødselsdag præget af en anelse god overload af lyserød og pink. Og ja, fred være med det. Shoot me. Hun er i ‘sesse-stadiet’ lige pt., og det skal der sgu også være plads til. Selvom jeg hellere så andre nuancer præge hendes arsenal af legetøj og tilbehør snart. Som I kan læse i mit forrige indlæg satte dagen i går faktisk lidt tanker i gang af den mere seriøse karakter. Mest på grund af mine egne platte principper. 

Anyway. Hun havde en fest – og det var jo ligesom pointen. Min 3-årige tumlemus åd kage så det stod ud af ørerne, dansede med flag og skraldgrinede om kap med os andre. Herligt. Hun fik et dukkehus af sine bedsteforældre, en løbecykel af det andet hold bedsteforældre, en tavle af os og et ladfuld pakker fra sine yndlings fastre fyldt med tyl, lyserød, glimmer og et hint af Paris. Hun var ikke til at skyde igennem. Nogen dage behøver hverken fotodokumentation eller nedskrevne ord for at lagre sig i det indre arkivkammer for perfektion. De sætter sig bare. Og bliver der. Sådan en dag var i går. 

_1050922fotokage

Kagen var i øvrigt en nem gulerodskage med vanilje/citron frosting, efter denne dygtige dames opskrift – og så havde jeg (med hjælp fra en god veninde) beklædt den med lyserødt fondant – og købt en masse sukkerblomster hos Specialkøbmanden.dk og så bare mast dem ned i. Ret simpelt faktisk, selvom det ser så relativt overdådigt ud 😉 Men jeg er stadig en novice i et køkken på bagefronten, så det var nødt til at være enkelt. 

***

 

8 kommentarer

 • Kagen ser fantastisk ud! Ja, sorry, det var den der fangede mit blik først. Og nu vil jeg læse dit indlæg fra tidligere. Det lyder som et brag af en fest – stort tillykke med hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, det skal du skam ikke undskylde. Jeg er også mægtig stolt af den, eftersom det er min første kage! 🙂 Jeg har plastret alle mine sociale medier til med en, både på Instagram og facebook og her, for jeg har lavet en lyserød prinsessekage – og den smagte tilmed godt. Juhu, verden står næsten ikke længere, haha…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke et fint fødselsdagstog! Ved du, hvem der har lavet det, eller hvor jeg kan købe det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   🙂 Jeg har fået spørgsmålet hvert år 😉 Jeg er også mægtig glad for det. Det er fra Goki og jeg ved at en veninde har haft held med at finde det på nettet. Det er også en oplagt dåbsgave.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Det er virkelig også en sød tradition at kunne stille det på bordet, så jeg kan godt forstå, du får spørgsmålet hvert år 🙂 Tak for svar, det vil vi ønske os i dåbsgave.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Selvtak, ja det er nemlig så hyggeligt. Der er vogne og tal og lys op til seks år. Så ved jeg ikke, om man derfra kan tilkøbe flere? Men jeg hygger mig så meget med at finde det hvert år og Elin elsker det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser helt fantastisk ud! Jeg er sikker på, at E elskede hver eneste øjeblik af det hele. Desuden synes jeg, du er topsej, for at skabe lige præcis den fødselsdag, hun ønskede sig allemest. Det ser simplethen så hyggeligt ud :*

  Jeg kan sagtens følge dine platte principper, jeg har også mange af dem selv, men noget siger mig, at bare det, vi er bevidste om, hvordan pigerne skal klædes på til verdenen, gør, at de aldrig vil blive dydige nikkedukker, der indordner sig alle muligheder dogmer om, hvad en “rigtig” pige er.

  For fa’en, hendes tilnavn er Paven! Folk vil lægge sig for hendes fødder :*

  Også kæmpestort tillykke med mor og far med jeres lille-store pige. Jeg kan stadig huske dit indlæg om, hun var blevet født.. med Jack Johnson trillende ud af højtalerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak :* Hun nød det i hvert fald 🙂 Og det er jo det vigtigste 😉

   Og ja, jeg håber du har ret! Men det plejer du at have…..

   Fatter slet ikke selv, at det nu er 3 år siden. Det er jo vanvid…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAVEN 3 ÅR: VORES KVINDEKAMP