PINK, PERFEKTION & PLATTE PRINCIPPER

SIMPLICITY IS THE ULTIMATE SOPHISTICATION

_1050713_1050723_1050733

Jaja, jeg er godt selv klar over det: jeg ser ikke spor sofistikeret ud her – jeg ser faktisk småsur ud?? Hvorfor aner jeg ikke, for jeg var på vej til spa ophold, så humøret fejlede intet. Uanset, så var jeg hoppet i noget komfortabelt tøj, da det trods alt er det rareste, når man skal sidde nogen timer i en lille prutbil til Sverige 😉 Trøjen har jeg købt i herreafdelingen hos River Island og det er nok ikke sidste gang, jeg gør det. Den er ret skøn og de har f.eks virkelig mange gode sweatshirts til mænd. Og da priserne er så rimelige, som de er, så tør man også godt at satse lidt mere, synes jeg. 

Billederne ser næsten helt efterårsagtige ud. Lidt en kontrast på en så smuk og solrig dag som i dag. Men det var altså også virkelig dårligt vejr dén weekend. Men det gjorde jo heldigvis ingenting, når man svupper rundt i 25 grader varmt spa vand og saltscrub med champagne og udsigt over havet. Det gav blot en dramatisk kulisse til det hele. Jeg har faktisk et par gange siden vi kom hjem, taget mig selv i at tænke, at jeg da godt snart kunne bruge en tur til……det havde jeg alligevel ikke troet. Jeg skylder jer stadig et ordentligt indlæg om opholdet, men der går nok et par dage endnu, da jeg først skal have sorteret billeder mm. 

God solskinsdag derude! 

_1050730_1050726

Camelcoat: vintage // slip-ons & sweater: River Island // jeans: Cheap Monday // clutch: Malene Birger 

***

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PINK, PERFEKTION & PLATTE PRINCIPPER