OPLAGT GAVE IDE TIL 3-ÅRIG !

SØNDAGS-SLAPPER – JOGGINGBUKSER OG CASHMERE

2014-03-02 08.59.05

Da jeg for et par weekender siden var på wellness ophold på spa-hotellet Falkenberg Strandbad i Sverige var jeg, som jeg også skrev, mestendels iklædt badetøj eller morgenkåbe. Andet giver ingen mening. Men jeg havde dog været fornuftig og pakket lidt behageligt ‘slappe-tøj’, til når jeg ikke lige lå i saltlage eller tøffede rundt imellem ansigtsbehandlinger og massage 😉 Det viste sig at være et godt valg. Man orker jo slet ikke være iklædt ‘pænt’ tøj, når man bare tuller rundt og er i totalt off-mode. Mine cashmere strik fra Toogoodtobebasic er altid sikre vindere. Og det var de også denne gang. De er simpelthen så behagelige og bløde og rare. Jeg kan kun smide mine varmeste anbefalinger deres vej! Og sat sammen med et par ultra bløde jogging bukser, der ikke strammer nogen steder, var min weekend reddet! Et rigtigt søndags-outfit, haha. Men nogen gange er det jo bare det eneste rigtige. 

2014-03-02 08.59.08

 BUKSER FRA MODSTRØM // CASHMERE TRØJE: TGTBB her 

***

6 kommentarer

 • Ann Cathrine

  Dejligt at du også viser den slags outfits 🙂 Og enig, tgtbb har så lækre ting. Denne trøje må vist på ønskesedlen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Det er jeg glad for, du synes 🙂 Og altså, sådan her ser vi jo også alle sammen ud fra tid til anden, ik 😉 Og ja, kan kun anbefale den, de er så lækre.!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Hvor ser du fin ud. Det er meget “dig”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åh, jeg er så’n splittet mellem TGTBB-cashmeretrøjen og PerfectlySimple-cashmeretrøjen.. Har endnu ikke fundet nogen der tør anbefale den ene frem for den anden.. Hvad med de der slidser i siderne – godt/skidt7couldn’t-care-less? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, du er sjov, jeg kender det. Nææ, det genrer mig ikke? det er ikke rigtig noget, jeg tænker over.)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OPLAGT GAVE IDE TIL 3-ÅRIG !