FAVORITTER PÅ BADEVÆRELSET

I HAVE WALKED A THOUSAND MILES

2014-03-01 19.14.552014-03-01 19.09.562014-03-01 19.10.032014-03-01 19.09.32

Altså, jeg skal gerne være ærlig og indrømme det: Jeg var mestendels iklædt morgenkåbe og badedragt hele sidste weekend.

Faktisk på nær lørdag aften, hvor vi skulle spise middag på spa-hotellets restaurant. Vi overvejede kraftigt at tøffe derned i vores matchende badekåber og snabeltøfler (billeddokumentation forefindes på Instagram), men blev alligevel enige om, at sådan en badekåbe trods stor komfort ikke nødvendigvis er hverken klædelig eller praktisk at spise 4-retters menu i. Så jeg tog mig sammen i iklædte mig ovenstående. Så snart vi var færdige fræsede vi tilbage til vores værelse, kastede os i badetøjet og placerede vores forædte og trætte korpus i noget meget lunkent og rart vand, hvor vi svuppede rundt med et glas champagne og kiggede ud på havet, mens vi delte tanker om stort og småt resten af aftenen. Egentlig en ret ok lørdag. Ved ikke helt om det er børnefamilie/karriere livet, der gjorde sit indhug, eller om man bare bliver tonser træt af alt det spa og massage og olier og scrub, men vi gik faktisk i seng før kl. 23.00. Vi vågnede efter 10 timer. Helt udhvilede. SÅ rart. Søvn trumfer alt. 

Nå ,men pointen er. Vi havde mange idealer på vej til Falkenberg om lange gåture ved molen og langs vandet. Lad mig sige det sådan: Jeg gik fra mit værelse ned til spaen. Fra spaen til massage rummet. Fra massage rummet til frokost/kage/morgenmads buffeten.Og tilbage igen. Til gengæld tog jeg turen et par gange hen over weekenden 😉 Derfor er ovenstående outfit også det eneste ‘tækkelige’, jeg kan fremvise fra turen. Også selvom det er meget lidt repræsentativt for min egentlige påklædning dén weekend. 

2014-03-01 19.15.542014-03-01 19.14.53

Leatherleggins: Maison Martin Margiela // boots: Zara // silk-tee: Marella // Jacket: Isabel Marant 

***

6 kommentarer

 • Du ser vanvittig godt ud Loui – og jeg er fælt misundelig på jeres spa-weekend.
  Den slags burde være obligatorisk for alle forældre min. 2 gange om året!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak, du er sød, men jeg synes nok selv mest, jeg ser lidt…..opløst..?…ud 😀 Men Uhh, det var rart. Og ja! Helt klart. Vi talte faktisk om det. Det burde være obligatorisk. Jeg tror, det ville redde mange ægteskaber 😉 Jeg var lidt uforberedt på, HVOR godt det gjorde. Man kommer virkelig HELT ned i gear. Og får ro i sit hovede. Det er den vildeste energi oplader:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var også min tanke. Man skal huske at pleje parforholdet og ikke kun familien. Det kommer alle til gode i sidste ende.
   Især med små børn er det her jo den ultimative forkælelse – søvn, afslapning, ro, mad, to-somhed, champagne – ja jeg kan ikke forestille mig noget bedre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Præcis. Lige netop. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Insider

  HOT STUFF MOMMA ; ) Top misundelig… Jeg har allerede morgenkåbe på, så jeg er top klar til Wellness. Shall we go?

  ; )

  XX
  R

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha 🙂 Det skal du ikke sige to gange! Vi snakkede faktisk om, flere gange, at sådan et ophold her ville være top perfekt at tage på en masse veninder. Det gad jeg virkelig virkelig godt faktisk.
   Det er self en sjat penge, så det er lige med om alle vil give det, men meget af tiden sidder man jo bare og hygger og snakker og drikker bobler og vrikker med tæerne, afbrudt af lidt selvvalgt massage og sauna og aroma mm., og der var et hold veninder på stedet sammen med os og det så ærlig talt ret perfekt ud:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FAVORITTER PÅ BADEVÆRELSET