TANGLE TEASER - MIT HÅRS NYE BEDSTE VEN

BLÅ LÆDER OG STRIK

fotobluefotoblue2fotoblue5

Endnu et forsinket outfit fra London, hvor vejret var ret vekslende. Den dene dag meget varmt og til bare ben, den næste råkoldt og med behov for uld og læder. Ak ja, det er vist bare årstiden lige nu. Som I kan se, er jeg faktisk nok på det nærmeste flyttet ind i mine hvide Reebok (og nej, de er ikke sponsoreret, desværre, haha) – jeg beklager, de er på på hvert evig eneste outfit billede, jeg lover at prøve og forny mig. Men jeg er vitterlig svært begejstret for dem. Det er så rart, at have sko, der føles som hovedpuder til fødderne. 

Jeg prøver at komme ‘op i gear’ ovenpå en utrolig rar og noget sløv påske, fyldt med (en hel del for meget) chokolade, grillpølser, rødvin og skumfiduser. Det er ikke helt nemt. Kender I det? Mit indre ur skal vist lige trækkes op. Jeg burde være helt udhvilet og fyldt af energi, men har til trods herfor konstant lyst til at smide mig på sofaen og tænde for tvét. Det går dog ikke, for denne uge bliver mega travl, også en god del over normalen, så det er vist bare med at få taget sig sammen. Nu. Men åhhh, hvor kunne jeg godt bruge én til påskeferie! 

fotoblue1

Leatherleggins: Maison Martin Margiela // knit: Filippa K // sneaks: Reebok // clutch:  by Malene Birger // ring: Pico 

***

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TANGLE TEASER - MIT HÅRS NYE BEDSTE VEN