SAMMEN

BLACK & WHITE DAY & NIGHT

P1310187P1310179P1310207

Jeg går simpelthen så godt i de her sko. Jeg købte dem sidste år i en lidt nude-farvet model og måtte denne sæson konstatere, at jeg havde trådt dem helt ud og at farven jo trods alt var ret sart – men at jeg manglede dem i min garderobe. For det er som at vade rundt på små skyer. De er SÅ rare. Så nu er der kommet et hvidt par hjem til samlingen. Måske er det bare fordi, jeg elsker dem så højt? Måske fordi jeg ikke VIL indse realiteterne, men jeg har på en eller anden måde fået overbevist mig selv om, at de går til alt!?! Haha…så ja, nu bruger jeg dem til alt. Og i Paris endte jeg stort set ikke med at have andet på. De samme ser ud til at gøre sig gældende her i London. Hvem kan ikke lide at gå på små skyer af vat? Ja, jeg spørger bare…..

P1310186

Jeans: Zara // shirt: Modstrøm // clutch: Malene Birger // sneaks: Reebok // shades: & Other Stories
***

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SAMMEN