PARIS INDEN I OG UDEN PÅ

BROKADE JAKKE OG BILSÆDE-BEN

fotogron4fotogron5Jeg er godt klar over, at kvaliteten af de her billeder er temmelig ringe. Men det tis regnede i går og vi søgte ly under en lidt halv-mørk svalegang – hvilket min Iphone dog alligevel ikke helt kunne hamle op med. Jeg ville bare gerne lige vise jer min nye brokade jakke, så nu får I dem alligevel. Jeg elsker den! Jeg vidste, jeg ville elske den, fra første gang jeg så den. Under modeugen i vinters troppede smukke Cathrine op i den – og det gjorde dødsstødet – jeg klikkede den hjem øjeblikketligt, for hun matchede den også med sneakers, hvilket pludselig også gjorde den hverdags-anvendelig i min bog – og den bog er ret vigtig i købsprocessen herhjemme 😉 

Jeg elsker farven, jeg elsker strukturen (nok især) og jeg elsker den skulpturelle facon og de dekadente ærmer. Jeg var til familiefødselsdag i går aftes og modtog så mange komplimenter for den – og når det tilmed ‘bare’ er en H&M sag, bliver det hele næsten endnu bedre, kender I det? 😉 Nå, men der er jo ikke noget, der er så godt – at det ikke også er lidt skidt, haha. Jeg følte mig rigtig godt tilpas i den og mine læderbukser og først sent på aftenen sagde min mand, da han lagde hånden på mit lår, at det lignede (og føltes) som om jeg havde “bil-sæde-ben”…………..???!!!!!!????………….Øhhh……tak?

fotogron fotogron1

Jakke: H&M // silkebluse: Marella // boots: Zara // læderleggins: Maison Martin Margiela // clutch: Yvonne Kone // ring: Pico 

***

14 kommentarer

 • Det er en virkelig flot jakke. Hele sættet passer så fint sammen.

  /Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Anette. Jeg er også virkelig begejstret for jakken. Den er virkelig et scoop, synes jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du ser dejlig ud!

  Kh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Møs! Og tak 😉 Ja, vi er jo nogen stykker, der er faldet for den lækre jakke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Den er så smuk den jakke. Suk, har længe overvejet den, men jeg er sådan lidt kortbenet i det, og så ved jeg ikke om den vil komme til at spille helt så fint.. Er den stor i størrelsen, synes du? Pt. ligger den i indkøbskurven og venter… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, jeg synes, den er lidt stor i str. Min er en 36 og som du kan se er den rigeligt rummelig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor finder I jakken online? Den er da så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Jeg ved ikke, om de har den mere? Det er flere måneder siden, jeg købte min, den er bare først kommet på nu? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du lækker, dame! Så fin en kombination!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak søde dame! Den er bare toppen, den jakke. Det føles lidt som at have et eksklusivt guldtæppe på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bilsædeben? Jeg er helt væk, når jeg ikke engang ved hvad der menes med det 😛 Haha. Mænd og mode. Jeg synes du ser fab ud, Louise! Og sås ser du bare SÅ glad ud på det sidste billede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, nej, det er du sgu nok ikke 😉 Jeg tror han mente, at jeg føltes som et bilsæde. og måske også, at jeg så ud som et?? :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også hoppet på den og jeg elsker den!!! Den er sååååå pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, Betty, self. 🙂 Vi har vist generelt ret ens smag fornemmer jeg 😉 Men ja, den er sååååååå pæn!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PARIS INDEN I OG UDEN PÅ