UNIFORMS BOUCHLE JAKKE TIL BØRN

DEN HVIDE HERRE SKJORTE

P1310015P1310133P1310147

Som jeg allerede et par gange har bedyret, er jeg ret pjattet med herre-skjorte-konceptet. I Paris købte jeg to gode bud i en vintage shop og den hvide kom allerede i brug med det samme. Der er noget dejligt uformelt ved at hoppe i en løs skjorte og bare tilsætte ripped jeans og flade sko. Men når det er sagt, tror jeg egentlig også, den kunne være super flot med et par enkle læder leggins og et par høje hæle og røde læber. Det må snarest afprøves! Jeg føler lidt, at vi løber lidt vel rigeligt stærkt for tiden, men det skyldes faktisk stadigt vores små mini ferier i både Paris og London. Og lige om lidt tager vi af sted igen. Denne gang dog ikke uden for landets grænser, men en skøn forlænget weekend i Silkeborg. Så kryds lige fingre for, at den der infame polar vind (??!!!) og det der utopisk latterlige sne (???!!!), som medierne har så travlt med at påtvinge den kommende weekend, bare er en grotesk dårlig røverhistorie. Det magter jeg virkelig ikke……ps: Looklab har opdateret wordpress og pt. mangler min værktøjslinje til at skifte font med, så jeg beklager den bette tiny skrift….

P1310045

 

Skjorte: Hugo Boss // jeans: Zara // pony hair slip-ons: River Island // shades: & Other Stories // bag: Zadig & Voltaire 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UNIFORMS BOUCHLE JAKKE TIL BØRN