BLACK & WHITE DAY & NIGHT

HAMPSTEAD OG CARRIE-FØLELSEN

fotogreencoat3fotogreencoat4

London og i særdeleshed Hampstead var aldeles rar og indbydende i søndags. Vi kørte derud relativt tidligt og foruden det faktum, at der simpelthen er så hyggeligt og pænt, med nogle virkelig absurd både skønne og charmerende – men også overdrevne huse, så fik vi også en virkelig god, rask gåtur. Hampstead ligger i Inner London og er kendt for sine intellektuelle, kunstneriske, musikalske, velhavende og litterære beboere og for den store, kuperede park Hampstead Heath. Jeg anede ikke den grønne park var så stor. Det var nærmest en kæmpe skov! Vejret var helt vidunderligt og turen virkelig fin og smuk. Det kan klart anbefales. Turen til og fra parken går for øvrigt igennem nogle rigtig charmerende og smukke boligkvarterer, så alt i alt en rigtig god tur til søndags udflugt. 

Mens jeg gik her med min skinnende brokade jakke og missede mod solen med mine store solbriller, alene på ferie uden mand og barn og ingenting skulle, bare være, dase og sætte mit eget tempo, følte jeg mig næsten som Carrie fra Sex & the City, haha…..Sådan lidt overdressed, alene i storbyen – men på opdagelse og eventyr.
Helt alene var jeg dog ikke, billederne har jo ikke taget sig selv 😉 Er faktisk helt stolt af min søde London-ven, der pligtopfyldende agerede fotograf. Ham kan jeg da godt hyre, ik? 

fotogreencoat

Leatherskirt: Zalando // cashmere knit: Uniqlo // sneaks: Reebok // jakke: H&M // clutch: Yvonne Kóne // shades: & Other Stories 

***

13 kommentarer

 • Anne S.

  Åh, Hampstead er mit gamle hood, og jeg savner det og håber at arbejdslivet på et tidspunkt igen vil sørge for, at jeg ender på de kanter, selvom København også er dejlig. Du ser fantastisk og glad ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åh, det lyder virkelig skønt! Hvad er det for et rart job, der fordrer at man bor der?? Hvis jeg må være så indiskret? Misundelig, i hvert fald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Lækkert outfit!
  Shit nogle lækre, brune stænger du har. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, tak – jeg har dog strømpebukser på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder så skønt (og Carrie-agtigt!). Det er sjovt, for jeg har faktisk aldrig rigtig fået set SATC, men alle har jo stadig en forestilling om Carrie og en opfattelse af hvem hun er. Det lyder som om London behandler dig godt! Endda så godt at du kan ha’ bare ben?! Misundelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, altså i min bog talte det næsten for bare ben – men jeg har nu tynde nude farvede tights på 🙂 But still. Jeg ville fryse min mås af, hvis jeg havde satte outfit på herhjemme….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   *samme

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er jo lækkerheden selv Louise! Piiift!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åh, Ida du er – som altid – alt for rar og venlig. Men tak. Jeg ligger sammensunken på sofaen lige nu med ussel mad og jogginbukser og lader som om jeg har bare lidt værdighed tilbage 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Virkelig fine billeder! Dygtig fotograf ja – men også et yderst smukt motiv.. De ben der! Wauw! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak altså, Signe. Det må være solen, der gør det…… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor det det og du lækker ud!!! Og så dejlig sol!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLACK & WHITE DAY & NIGHT