PASTEL FEST PÅ KIRSEBÆR ALLÉEN

KLASSE LØRDAG

told1told2

Det er efterhånden ved at blive en tradition. En af dem, man ikke selv er klar over eksisterer, men som vender tilbage igen og igen. Årets første rigtige forårsdag, starten på sommeren. Dagene, hvor man mærker – helt ned i maven, hvor tæt på sommeren egentlig er og hvor meget man glæder sig til at bruge sin by i aftensolen, slentre og sippe vin uden forudbestemt retning eller formål. Sådan en dag var i går. Og af uvisse årsager indeholder den slags dage næsten altid en alenelang byvandring for vores lille familie, hvor vi traver byen tynd, nyder alle bro-kvartererne og fylder kaffe, is og kage på undervejs for til sidst at ende på Toldboden. Toldboden, der har Københavns aftensol helt til den går ned, hvor vandet sætter scenen og hvor der lugter af grill og smager af sommer. Ahhh…….verdensklasse lørdag! 

Paven dansede i solnedgangen til en overenergisk DJ, mor og far drak róse og spiste fish´n chips, byen summede og mens alle de unge og smarte, efter solen ramte vandoverfladen, var på vej ud i byen med cykelkurven fuld af bobler og øjnene fulde af forhåbning, slentrede vi gennem Kastellet, ud af byen og hjem til vores lille base med en aftenkaffe og en tiltrængt ro i maven. Det er kun på den her årstid, det sker. For det er nu, vi mærker savnet og nu vi higer efter solen. Sommeren er lige om hjørnet, vi kan lugte den og vi har ventet på den. Alle går ned i gear og tid bliver en størrelse, der pludselig kan strækkes uendeligt. Nogen traditioner er skabt, fordi de SKAL være sådan. 

told3

12 kommentarer

 • Årrrrh, det er næsten tarveligt lækre billeder at smaske i hovedet på en afholdende gravid! Dét SKAL vi også nå, her over sommeren. Fordi jeg siger det. Basta!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja, jeg tænkte sådan på ‘vores’ dag dengang 🙂 Det skal vi! Helt sikkert! Nogle succeser må gerne gentages!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine ord og billeder! Jeg er fan af tidlig sommersæsonstart og udnytter det også til fulde her i weekenden. Lagde endda vejen forbi Ismejeriet på Amager i går, men køen var såååå lang, så det blev udskudt til en anden gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, ja mand! Ismejeriet……det skal vi også! Tak for påmindelsen! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg har også bare haft den bedste solskinsweekend! Din beskrivelse er perfekt – det er lige sådan, det føles 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Mathilde. Ja, jeg tænker, vi er nogle stykker, der har nydt denne weekend særligt godt? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser alt for skønt ud! Og lækker lille dansemus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak 😉 Ja, jeg synes egentlig også, heeeelt objektivt, at hun er ret så lækker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hyggeligt! 🙂 Hvor er Pavens smarte jakke og tørklæde fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hejsa 🙂 Jakken er fra Zara, jeg poster indlæg om den i morgen 🙂 Tørklædet er blot mit LaLaBerlin, som hun havde lånt til en begyndende forårs-forkølelse…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Elsker elsker dansebilledet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PASTEL FEST PÅ KIRSEBÆR ALLÉEN