NY TRENCH: PALE PINK I PARIS

LANG WEEKEND I PARIS – FAMILIEFERIE

P1310022P1310319P1300972P1310287P1310233P1310096

En lille foto-spækket stemnings rapport fra Paris og mig til jer! Jeg laver også et særskilt indlæg om Paris med børn og om vores bolig, det har I spurgt på både på Insta og mail – og det giver rigtig god mening at lave specifikke indlæg om 😉 Men for nu, vil jeg bare gerne dele lidt pariser stemning med jer, for helt ærligt, hvem bliver ikke små høj af lange solrige dage med 21 grader, Moule´Frites, Espresso og kaffe i lange baner, kold hvidvin, chips og makroner, brie, æbletærte, crepe, luftig jazz på aftenturen hjem langs kanalen og udsigt til Eiffel?? Nej, vel 😉

Paven tog i øvrigt det hele super fint. Var lidt spændt – for helt ærligt, så er en storbyferie jo nok mest på de voksnes præmisser. Men der var så mange gode legepladser og karruseller alle vegne, at det sammenlagt med is og længe savnet faster fint opvejede de lange dage. Min mand og jeg havde for sjov (ok, vi er nørdede) skridttæller på. Vi gik mellem 17-20 km om dagen! Så ja, det kræver naturligvis pauser, is, karruseller og ikke mindst masser af kys og kaffe <3 

P1310351P1310356P1310167P1310161fotostreetfotopaP1310128

14 kommentarer

 • Haha, hvor er det sidste billede fint med dig der kigger med i baggrunden! Og virkelig også det billede hvor Paven sidder på skuldrene af sin faster (?!). Det ser ud som om I havde en skøn, skøn tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   DET havde vi. Og især Paven. Hun nød at være centrum og blive forkælet af sin faster og det bedste var næsten at vi ikke havde nogen planer. Vi dryssede bare rundt og hyggede og nød det, og sugede alt det til os, som vi kunne. Ahhhh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig meget til at læse mere 🙂 Åh, hvor er det sidste billede bare skønt! ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak Camilla:) Ja, jeg synes også det sidste billede er ret skægt;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Karen

  Hvor er det inspirerende! Får virkelig lyst til en pariser-tur med familien. Hvis bare man havde fået liiidt mere tilbage i skat 😉
  Dejlige billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak sødeste du! Det kan også anbefales 😉 Og gennem Air bnb som vi brugte behøver det ikke blive mega dyrt. Det afhænger meget af hvilken location, du vælger og hvilken type lejlighed/hus 🙂 Men ja, rejser skal altid lige arrangeres og spares op til! Men dejligt, det er det altså 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det skønt ud – ELSKER det sidste billede med dig i baggrunden…haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak søde! Det var også virkelig dejligt – især på grund af de markant højere temperaturer! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh skønne Paris. <3 Var der sidste efterår med en veninde, og det er en af de bedste ferier overhovedet. Forelskede mig virkelig i byens stemning og smukke omgivelser. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, jeg ved lige hvad du mener! Det er det simpelthen! Lyder også rigtig dejligt med en veninde tur, det gad jeg også virkelig godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Vedel

  Hvor er Pavens fine jakke fra? Og dine flotte solbriller? Ser skønt ud iøvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NY TRENCH: PALE PINK I PARIS