HAMPSTEAD OG CARRIE-FØLELSEN

LIKE DIAMONDS IN THE SKY

P1300888P1300897P1300899P1300931

Tju-la hop, hvor det går. Paris -> arbejde -> London og nu en snarlig påskeferie og både event og pressedag på bureauet herefter har gjort mig bagud med alt. Også indlæg til jer. Har så meget godt, jeg gerne vil dele. Håber, I hænger ved, trods min ringe tilstedeværelse……Må prøve om jeg kan nå at få fulgt lidt op i løbet af påsken. Jeg landede for sent til at se min lille mus i går, så efter at have sendt kær overnattende gæst/legekammerat hjem i dag drog vi ud og fik ordnet en masse praktisk + tid til besøg på Bispebjerg Kirkegaard, ligesom ca. resten af København og omegn lader det til, haha……mit feed på Instagram har de seneste dage været oversvømmet af en sand Cherry Blossom billede storm fra den nu nok mest hypede kirkegård i kongeriget, (tror mindst der var et par bloggere imellem de mange fotograferende i dag, haha) men jeg kunne alligevel ikke dy mig. Vi bor ikke langt derfra og prøv lige at se: Det var næsten som at træde ind i en drøm. Et helt tag af flagrende kirsebærblomster og med en frisk brise i dag tilmed omringet af små pink blade, der hvirvlede rundt i luften. Paven var selvsagt svært begejstret. Lyserød regn! Ret magisk, rent faktisk. Virkelig en ok måde at lande i armene på sin dyrebare familie på. København, jeg forlader dig tit – men du kan også være ret rar! 

P1300884P1300896

Ude godt – hjemme bedst 

15 kommentarer

 • Meget smukke billeder fra et smukt sted. Hvis jeg havde været hjemme hos mig selv, var min vej sikkert også gået forbi Bispebjerg, som så mange andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak, ja virkelig smukt. Det var så fint at gå under alle de blomstrende kirsebær træer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Totalt cute og smukke billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt vildt flotte billeder!
  Og velkommen hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor ser det skønt ud! Jeg var deroppe for halvanden uges tid siden, og det var SÅ fint. Håber jeg kan nå en tur derop i løbet af påsken, når jeg kommer hjem fra tour de Jylland. Elsker i øvrigt det sidste billede af paven 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Laura, ja der er simpelthen så smukt! Men det er vist ved at være på sidste vers derude…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skynder mig derud i weekenden og kaster med de lyserøde blade, der ligger på jorden 😀 Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske billeder, Loui <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Velkommen hjem til København, som i sandhed har været smuk i dag (fornemmer jeg – jeg har kun sporadisk set solen gennem vinduet, før jeg kunne cykle hjem i aftensolen efter en lang arbejdsdag. Men aftensolen var smuk.) Vi var foebi det lyserøde land en blæsende, kold dag i weekenden. Og selv om jeg var betaget af det lyserøde snevejr, var jeg endnu mere fornøjet ved synet af alle modebloggerne og instagrammerne, der ihærdigt tog billeder af hinanden, tappert tænderklaprende i bare skjorteærmer med lyserød blomst i hånden/bag øret/i forgrunden/i baggrunden/opstillet fjollede med at kaste med blomster … det ER altså lidt komisk at være vidne til hverdagens photoshoots på gader og stræder. Får mig til at føle mig 88 år ældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, haha, vi grinede også ret meget af det, der var SÅ mange, der stod med mobilen oppe i luften og tog billeder af træ/himmel/faldne blade 🙂 Men helt ærligt, det er sgu også svært at lade være, det er jo så pænt 🙂 og på vej derhen, så vi også en del gå forvildede og skuffede omkring i de ‘forkerte’ aller og snakke om at æv, det var nok afblomstret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogle fantastiske billeder Louise!
  Jeg elsker simpelthen de træer, og jeg ville ønske, de så sådan ud hele året rundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak søde du – ja, det gør jeg virkelig også!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAMPSTEAD OG CARRIE-FØLELSEN