BLACK & WHITE DAY & NIGHT

LONDON BUY

Untitled-1

London er god ved mig. Og jeg har udnyttet tiden her til fulde, som I kan se 😉 Jeg havde håbet at finde en Celine Trio, da jeg var i Paris. Men i stedet var jeg heldig her i London. Jeg havde udset mig en særligt fin pistache grøn udgave, som jeg heldigvis fik gaflet mig. Så nu går jeg og svinger min lille grønne ven og jubler…..(den er på Instagram). Jeg har været ude og spise godt og sovet længe (!!) og i det hele taget nydt at sætte tempoet ned. I dag kører vi nok til Hampstead og så skal vi måske også en tur forbi Tate. Vi får se….

***

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BLACK & WHITE DAY & NIGHT