BLACK & WHITE DAY & NIGHT

LONDON BUY

Untitled-1

London er god ved mig. Og jeg har udnyttet tiden her til fulde, som I kan se 😉 Jeg havde håbet at finde en Celine Trio, da jeg var i Paris. Men i stedet var jeg heldig her i London. Jeg havde udset mig en særligt fin pistache grøn udgave, som jeg heldigvis fik gaflet mig. Så nu går jeg og svinger min lille grønne ven og jubler…..(den er på Instagram). Jeg har været ude og spise godt og sovet længe (!!) og i det hele taget nydt at sætte tempoet ned. I dag kører vi nok til Hampstead og så skal vi måske også en tur forbi Tate. Vi får se….

***

6 kommentarer

 • Hvor lyder det fantastisk Louise. Jeg kunne godt lige bruge en tur til London.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, ikke? 😉 Ja, det må du se at gøre! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Den er så fin! Og fortjener helt sikkert en lille sejrsdans 🙂

  God påske til dig og dine kære,
  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak Lou. Ja, indtil flere sejrsdanse faktisk, tror jeg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Du har fået mig overbevist om de sko 🙂 Har ledt på nettet efter dem – Ved du, om de hedder Reebok Classic? Og hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, jeg tror, det er dem. Mine er min ‘egen’ str. altså ret normale 🙂 De er SÅ rare!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLACK & WHITE DAY & NIGHT