BLÅ LÆDER OG STRIK

MIN PÅSKE

paaske

Min påske har været så rar og god. Den startede med et superfint gækkebrev fra en ret dygtig og velinformeret PR-medarbejder hos Egmont, efterfulgt af solskin, æggejagt og familiehygge i sommerhuset samt årets hidtil bedste løbetur langs kysten. 

paaske1

Der har været rigeligt tid til hængekøje-slæng, kolde kys, karrysild med øl i solen, ture til stranden, smukke solnedgange, masser af leg og is på havnen. 

paaske3

Og så har vi spist chokolade, kage og god mad i lange baner, faktisk grænsende til det kriminelle, men også kun lige 😉 Og i dag sluttede vi så ferien med en tur til Louisiana og deres Børneværksted, frokost med verdens bedste udsigt fra deres cafe, pit-stop med take away kaffe på en legeplads på vej hjem og veninde hygge her på påskens sidste aftentimer.

paaske4

Virkelig i orden påske. Og så har jeg ikke en gang nævnt årets første grill-måltid, vores hjemmebagte pølsehorn (der findes dokumentation på Instagram!), nyudsprungne anemoner, loppefund eller endeløse kærlighedserklæringer fra Paven. Jo, påsken har været rigtig rar ved os. Også selvom vi manglede nogle vigtige mennesker i år, at Paven har fået verdens ledeste splint i foden – og jeg har fået trælår, fordi jeg overgjorde løbeturen. <3

fotopaske6

2 kommentarer

 • Det lyder som en skøn påske! Her var det dagene op til påske der blev nydt hjemme i Jylland med familien, så påsken har været stille og rolig i København. Vi sluttede dog af med middag med min kærestes søskende i går. Niecen sagde da hun gik: Jeg kommer til at savne jer, kommer I også til at savne mig? Åh, så smeltede hjerterne lige 😉 Så jeg er vist klar til mandagstirsdag i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, mandagstirsdag. Den var go 😉 Det lyder som om, du også har haft en super god påske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLÅ LÆDER OG STRIK