LIKE DIAMONDS IN THE SKY

MINI ALFA DENIM SOFTSHELL

P1310103P1310268P1310131P1310114

I var flere, der spurgte ind til Pavens overtøj på billederne fra Paris. Og tanken var da også, at jeg ville lave et selvstændigt indlæg herom. Men så kom der lige en London tur og masser af arbejde i vejen. Bedre sent end aldrig, right? Sagen er den, at vi for efterhånden noget tid siden fik den fine jakke sendt med posten fra Name It/ Bestseller. Og da vi skulle afsted til Paris besluttede vi i sidste øjeblik at tage den med. Hvilket vi var ret glade for! Vejret var en del anderledes fra herhjemme i slut marts – ca. 21 grader – men overskyet og med lidt vind, der på de åbne pladser godt kunne være lidt kold. Jakken her var helt PERFEKT. Hendes vinterjakke havde været alt for varm. Og hendes forårsjakke for kold. Den semi-tykke soft-shell er både vind og vand tæt og med det pink fór, var der ikke et øje tørt hos Paven. Hun er så stolt af sin jakke 🙂 Og så er den utrolig blød og går lige akkurat ned om numsen. Virkelig et hit. 

Anbefaling hermed givet videre! En ideel overgangsjakke. Og så er prisen tilmed også rigtig god, så alle kan være med. Den fåes også i andre farver og som heldragt. Find den her. 

***

P1310111

Jakke fra Name It & leostøvler fra Angulus 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIKE DIAMONDS IN THE SKY