MINI ALFA DENIM SOFTSHELL

NEW IN FROM LONDON

fotofund

Hvad jeg endte med at shoppe, da jeg var i London.

Foruden en helt masse mad naturligvis. Vi spiste SÅ godt og fik virkelig god mad, en ting jeg gerne vil bruge lidt penge på. Og ja, de af jer, der følger med på de andre sociale medier, har allerede set den: Min nye fine Trio fra Celine, som jeg har været grueligt meget igennem med allerede. Ledte forgæves i Paris, dernæst i London – fandt den, men lod mig momentalt lokke af en babyblå, for derefter at fortryde hele natten – og køre tilbage og bytte den næste morgen til den pistache grønne udgave, jeg nu har sukket over i en menneskealder. Jeg. elsker. den. Ja, så materialistisk er jeg. Jeg tænker faktisk, vi kommer til at slide hinanden op 😉 

De skønne polkaprikkede slip-ons til Paven fra Baby Gap er desværre for små 🙁 Jeg købte en str 24, men de svarer nok mere til en 23, øøøøv. Jeg er helt pjattet med dem. Overvejer om man på en eller anden måde kan udvide dem, for lige nu kan hun slet ikke få foden ned i dem. Derudover købte jeg mig 2 x luksusting:

1. en tur til frisøren, masser af god tid, kaffe, magasiner, hovedbundsmassage, lyse striber og selvforkælelse. Så tiltrængt! 
2. en bog. Der rent faktisk var tid til at læse i. O.v.e.r.l.e.g.e.n.t 

fotofund3

 

17 kommentarer

 • malsen

  Saftsuseme en fin taske, den! Og de prikkede sko lige så …. hvad kostede de? Tror Cookie kunne være cool i prikkede sko. Han bruger 23 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, ja, det kunne han da! De kostede 200,- De er simpelthen SÅ pæne. Er vildt ærgerlig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den.taske.er.så.smuk. Jeg kan næsten ikke holde det ud, og jeg tør næsten ikke spørge… hvor meget er det, den koster? Åh altså, den er så fin og perfekt til alt. ALT. Tillykke med den!

  Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Maria

   Den kan bla. købes herhjemme i Kassandra og i Storm. Den koster ca. 4600 fra ny herhjemme

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H. Kristensen

  Hvor synd med skoene. Min mus passer str. 23, så sig til hvis du vil sælge. 🙂
  PS: fiin Celine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak 🙂 Jo, det kunne jeg nok (desværre) godt finde på…det er jo lidt surt, de bare står….
   Men æv, for de er ret så fine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den taske er dælme også smuk! Kan godt forstå du elsker den – sådan kan jeg også få det med ting 😉
  http://www.blondinemor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, jeg er helt tosset med den 😀 Jeg synes den er verdens pæneste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne B

  Så fed en taske, tror lige jeg har fundet endnu en musthave taske.. Ved du hvor man kan købe den i dk eller på nettet synes ikke rigtig jeg kan finde nogen sider der forhandler den, er det en gammel model? Det behøver ikke lige være i den farve..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak Anne, den er virkelig genial – fordi den alligevel har tre rum og samtidig er super smart at rejse med, da den grundet størrelsen kan være nede i håndbagagen 🙂

   I DK ved jeg de har nogle stykker i http://www.stormfashion.dk/ – har også hørt, de har denne farve?
   ellers har Kassandra ofte et par stykker, som regle kun i enkelte farver – men kan ofte bestille hjem 🙂

   Min er som sagt købt i London, her havde de adskillige farver, blå, grøn, gul, sort, rød, orange, mønstret, to forskellige tweet agtige stoffer, bordeaux mf. Jeg kiggede også i Paris, men her var udvalgte meget ringe, de havde kun mærkelige farver.

   Jeg har også haft jagtet dem på nettet og fandt på et tidspunkt én til salg på Trendsales, men endte med at købe denne i stedet, da det var eksakt denne farve, jeg forelskede mig i 🙂 men ja, man kan jo være heldig….

   God jagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Smuk, smuk taske!
  Genial og anderledes.
  Onde tunger, ja, væmmelige personer må det være, skriver, at den meget hurtigt slides, så dyr en sag skulle jo gerne holde længe, du må holde os underrettede,
  .jeg nægter at tro det….
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  øj.. hvor er den altså bare s.m.u.k.! Du skriver at den koster ca.4600 herhjemme – men hvad koster sådan en lækkerhed i London?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Var du i celines nye butik?
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Jeg kan anbefale gap.eu – de har det sødeste børnetøj og super hurtig levering. 2-3 dage så er det i hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MINI ALFA DENIM SOFTSHELL