LILLE PARIS

NY TRENCH: PALE PINK I PARIS

P1300899P1300918P1300901

Jeg beklager stilheden herinde. Paris tog over. Jeg trak familie-kortet – og nød det! Nu er vi hjemme igen og hverdagen og papirbunkerne ånder os klamt i nakken 😉 Men sådan en lille get-away er det hele værd. Vi har haft den dejligste tur og jeg har suget Paven, hendes fantastiske positive sind og familie-nærhed til mig. Ahhh. Jeg skal lige have styr på alle bunkerne og vil også rigtig gerne vise jer lidt fra Paris, men til at starte med kan I få en kort outfit post, mens jeg forsigtigt kommer ovenpå. Trenchcoaten købte jeg for noget tid siden, men det har ikke rigtig været varmt nok hjemme i Dk til at have den på. Det var det heldigvis i Paris og jeg er vældigt begejstret for den. Den bliver sandsynligvis et sikkert sommer-hit! Det samme må jeg sige om mine Acne briller, jeg synes de er så skønne! Min kære mand fatter dem dog slet ikke og har grinet hånligt af mig gennem hele ferien 😉 

P1300937P1300909P1300917

Bukser + t-shirt: Modstrøm // sneaks: Reebok // trench: & Other Stories // taske: Zadig & Voltaire // shades: Acne 

***

4 kommentarer

 • Jeg sad lige og blev helt betaget over hvor fint alt det beige-, creme- og sandfarvede der lige pludselig var herinde på bloggen. Dine solbriller matcher dit hår, som matcher din trenchcoat, som matcher væggen bag – og alt det matcher din fine header herinde! Så fint, Louise!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, tak Laura. Du har da ret 🙂 Og for én gang skyld kan jeg faktisk takke manden for valg af location…..:D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Insider

  Nej Nej Nej STOP. Hvor er den pæn. Frk. Vi to kunne dele garderobe. Eller. Jeg vil gerne dele din ; )

  ; )

  Dejlig dag
  XX
  R

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, skøre Riksen. Jeg bytter GERNE 😉 Haps rød Chanello og Givenchy blomster flats og blå Ganni dress til mig! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LILLE PARIS