LANG WEEKEND I PARIS - FAMILIEFERIE

NYERHVERVELSER

fotoskjortfotoring

Mine seneste køb. Jeg har meget meget længe været hooked på perler, de ved I, men min pengepung og Sophie Bille Brahe taler åbenbart ikke helt samme sprog. Derfor har jeg næsten lige så længe været på udkig efter budget-venlige alternativer – og nu endelig fundet det helt rigtige. Ringen her er fra Pico, og ikke nok med at den er smadder pæn og super cool, fordi den ikke er en ‘klassisk’ perlering – den er også meget rimelig i pris. Jeg har allerede en tynd fingerledsring (fra River Island) og en forgyldt armring (fra Rebekka Rebekka) begge i samme design, hvor de snor sig og ikke lukker – og kombineret med en perle var jeg solgt 😉 

Derudover har jeg ca. lige så længe villet have en cool herreskjorte. Gerne helt enkel, ikke for store flapper, klassisk men samtidig løs i fittet, ikke figursyet. Ikke blå, for de er overalt, men samtidig klassisk i farven/udtrykket. I Paris fandt jeg disse to smukke skjorter i en vintage butik til kun 7 euro. En helt hvid og én med en olivengrøn stribe. Elsker dem. Regner med at tilbringe resten af foråret i dem tilsat skinny jeans, brune arme, stilletter og min perlering. Jubii. 

HUSK i øvrigt at min shop er opdateret, apropos ny-erhvervelser, måske det kan gavne andetsteds? Hav en god weekend derude! 

***

8 kommentarer

 • OMG, hvor er den ring pæn! Den kommer straks på ønskelisten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, ikke? Jeg er også ret pjattet med den. De laver også armbånd og nogle ret fine øreringe i samme serie og som sagt er priserne yderst rimelige. Min ring kostede 400 kr, så det kan de fleste være med på. Jeg ved ikke hvad armbånd og ørering kostede. Jeg er mest til de forgyldte, men de havde dem også i sølv, hvis man er til det lidt mere rå 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sikke nogle lækre ting:-) Tanja fra Ladyfingers laver også nogle mere budgetvenlige alternativer til Sophie Bille Brahe. https://www.facebook.com/pages/Ladyfingers/132992450116002

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak for tippet 😉 Kendte slet ikke mærket:) Pico´s koster kun 400 så det er i hvert fald meget rimeligt. Sådan cirka to nuller mindre end hos dygtige Sophie Bille Brahe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bruun

  Kæresten og jeg tager snart til Paris igen, så hvis du kan anbefale nogle gode vintage forretninger, er jeg meget interesseret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, hvis jeg da bare kunne huske hvad de hed og hvor de lå…(indsæt slå-dig-selv-i-hovedet-smiley!) Jeg lod jo min søde svigerinde føre an, da hun bor i Paris og hun virkede til at have ret godt styr på det der med, hvilke vintage shops der havde helt forskruede priser, og hvilke, der rent faktisk var i orden, men jeg kan pt ikke huske noget som helst af hvor el hvad. Må lige høre hende ad og vende tilbage! Og GOD TUR!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Bruun

   Tak for svar 🙂 Jeg kender det alt for godt. Min kæreste vil også helst føre an, hvilket betyder at jeg sjældent får det samme overblik over byen 🙂

   Men du må rigtig gerne, vende tilbage med adresserne 🙂 :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Det kan du tro! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LANG WEEKEND I PARIS - FAMILIEFERIE