PARIS MED BØRN - STORBY MED BØRN

OM AT VÆRE UTROLIG RINGE TIL AT PAKKE

P1310229

Jeg drøner rundt og pakker, for selvom jeg langt fra er færdig med mine Paris indlæg, må de vente lidt nu, for i morgen drager jeg mod London. Åhh, det hårde liv, var, haha. Jeg glæder mig og håber vejret er bare nogenlunde som Paris, hvor jeg jo faktisk vandrede rundt i bare ankler og løs skjorte. Lidt vildt, for det er godt nok stadig koldt her i Dk, synes jeg. Kom nu forår! Jeg aner ikke, hvordan jeg skal pakke – jeg er muligvis nok verdens dårligste til at pakke. Tager altid alt det forkerte med. Alt for varmt, alt for koldt, altid helt det modsatte af, hvad jeg får brug for. Fatter det ikke. Tjekker vejrudsigter og forsøger at forberede. Hvordan gør man?

Faktisk er jeg sådan én, der godt kan finde på at lave udførlige pakkelister med optælling af, hvor mange forskellige måder jeg kan bruge tøjet på, så jeg pakker lettest muligt. Men altså…..ja, det går jo ikke ret godt, hihi. Kryds lige fingre for at jeg kan undvære de tykke jakker, ik? Tasken her er dog smart, for det er mit computer sleve. Som nænsomt skærmer min tro arbejds-makker Mr. Mac på flyveturen – og som med et snuptag nemt kan laves om til lækker clutch, når jeg rammer Notting Hill – klar til fyraftens drinks. Trylle trylle.

***

7 kommentarer

 • Agurkens svigersøs

  Rigtig go tur! Og hey – det du mangler, shopper du da bare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig! Nogle gange kan jeg godt finde på at glemme ting med vilje, for så at have en god undskyldning til at shoppe 😉 Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Jeg aaaaner ikke, hvad I snakker om?? Sådan gør jeg slet slet slet slet ikke…..eller….altså…….aeøh….. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Med fare for at være en kill-joy/spielverderber, når der kommer til at shoppe det, man liiiige står at mangler, så er hjælpen lige her:

  http://travelfashiongirl.com

  Fra at være en maximista-overpakker er jeg der, hvor jeg kan pakke til en badeferie i min håndbagage – med sko og uden at gå ned på stil.
  Men det kræver altså lidt øvelse, hihi.

  God fornøjelse og tak for en skøn blog med masser af inspiration. At rejse med børn er for fedt 🙂

  KH Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg laver også gerne pakkelister og alt muligt, når jeg skal rejse. Men det er som regel mere fordi jeg altid er sikker på at jeg ellers glemmer et eller andet. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det er jo det. Sådan har jeg det også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PARIS MED BØRN - STORBY MED BØRN