NYERHVERVELSER

PARIS INDEN I OG UDEN PÅ

parisonguldlog

1. Mintgrøn sweat fra Ganni // 2. Marine blå med Eiffel fra Ganni // 3. Mørkeblå sweat fra Bella Freud // 4. Team Paris sweatshirt // 5. Kenzo sweat med Eiffel // 6. Paris sweat fra River Island 

“We were dressed from head to toe in love… the only label that never goes out of style”. Citatet er naturligvis fra frøken Bradshaw og det harmonerer og matcher så fint dagens frankofile og fjollede kærligheds-collage her 😉 Onde tunger vil nok indvende, at jeg er stærkt påvirket af sidste uges ferie, men ikke desto mindre er jeg svært betaget af at bære Paris både under og uden på tøjet for tiden. Den lækre strik fra Bella Freud og Kenzo´s nu ikoniske print er gamle kendinge, men dog stadig smadder pæne, synes jeg. Og så er jeg lidt pjattet med Gannis mintfarvede og sarte kærlighedserklæring, perfekt til kølige sommeraftner. Desuden er River Islands bud i en perfekt blå nuance – og uden de klassiske franske gloser og det så hyppigt anvendte Eiffeltårn alligevel et friskt, nyt take på Paris ‘uden på’….Inden i flytter Paris sig ikke, den bobler og summer og varmer om hjertet – og det er nok derfor byen så ofte forbindes til kærlighed, forelskelse og amoriner: Det går aldrig af mode, derfor gør Eiffel det måske heller ikke? Om jeg ligefrem ville bære en fransk monument-taske skal jeg dog gerne betvivle, om end jeg ELSKER Carries grønne blomstermix og den symbolsk placerede Eiffel-taske – så tror jeg, sweat-tendensen er mere mig. 

***

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYERHVERVELSER