MIN PÅSKE

PASTEL FEST PÅ KIRSEBÆR ALLÉEN

fotobispebjergP1300920P1300999

Ja, ja, vi har set de skide kirsebærtræer en hel del de sidste uger rundt omkring i blogland og ikke mindst på Instagram. Men I skal nu alligevel ikke snydes for mine fabelagtige poseringer, og mit ekstreme grineflip, (med fuldt udsyn til 3 x dobbelthage, nice) som indtraf grundet nogle af Pavens sædvanelige løjer, som resulterede i 1. stk væltet far, der lå og rodede rundt nede på asfalten. Hahaha…..Det første billede er taget med telefonen og de andre med kamera – og ingen af dem er pillet ved, redigeret el. lign. Mærkeligt at lyset kan gengives så forskelligt? Men uanset, så var det som nævnt en ret smuk lille gåtur – og alene glæden ved Pavens ansigt, da hun opdagede, at det “regnede lyserødt” var det hele værd. 

Jeg har i øvrigt stort set ikke haft min Celine Trio af, siden jeg købte den. Jeg er SÅ glad for den. Den er verdens pæneste, synes jeg – og super praktisk. Jeg købte den faktisk først i babyblå – men kunne mærke, jeg ikke kunne slippe den pistache grønne og efter en nattesøvn fyldt med pistache grøn og adskillige Celine tasker, besluttede jeg at tage tilbage igen og bytte den. Og det er jeg simpelthen så glad for! Jeg synes stadig den blå er urimeligt pæn, men den her stod der bare mit navn på! 

P1300962P1300972

jeans: Zara // sneaks: Reebok // trench: & Other Stories // shades: Acne // bag: Celine // t-shirt: Uniqlo // ring: Pico

***

4 kommentarer

 • Smukke billeder:)
  Jeg elsker begge mine trio tasker:), det er virkelig en praktisk taske:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak 🙂 Uhh….flertal, ligefrem….misundelise 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, hvor er det sidste billede bare guld værd! (kan i øvrigt slet ikke se de dobbelthager du kan se) 🙂 Virkelig sjovt med farverne ellers. Umiddelbart er jeg mest fan af mobil.billedet, fordi man kan se den blå-blå himmel igennem træerne, og så er farverne lige en tand varmere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det er jeg nemlig også 🙂 Af de samme årsager. Lidt vildt, for normalt er det da klart mit kamera, der tager de bedste billeder. Men lige her, har mobilen næsten fanget det flottest 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN PÅSKE