KLASSE LØRDAG

UNIFORMS BOUCHLE JAKKE TIL BØRN

fotouniformsjakketilbarnfotobouchletilbarnfotobouchletilborn

Paven har fået endnu en ny lille jakke. Jo, moderen har skamfuldt overført sin egen fettish for små jakker til sit barn, aehm……men de er bare så fine, praktiske og anvendelige. Jeg elsker dem til mig selv – og altså også til min datter. Den seneste tilføjelse er denne let røde, lidt uniforms-agtige bouchle jakke fra Zara. Zara gør det super godt på børnetøjsfronten, synes jeg. Og til meget rimelige priser. Det ender ofte med at være dér, jeg shopper til hende. Denne gang ingen undtagelse.

De små jakker har hun efterhånden nogle stykker af, men vi har konstateret, min mand og jeg, at hun også skambruger dem alle. Det er så nemt: til jeans, t-shirt, nederdel, over en let kjole, ja til alt. De er lige tanden mere ‘påklædt’ end en cardigan, men langt mere ‘fleksible’ og bevægelses-venlige end regulære jakker. Og i modsætning til en sweater, kan de jo lukkes eller være åbne. De virker til, at de er nemmere at løbe og lege i, fordi de ikke er så ‘stive’ i det, som en jakke typisk vil være, men ofte er de alligevel lige en tand varmere end en ‘almindelig’ cardigan. Denne koster 179 og har også små lommer, hvor der akkurat kan ligge en rosin pakke til stor begejstring for ‘nogen’ 🙂 Perfekt forårsjakke. Anbefaling hermed givet videre. (Link efter billede)

fotojakke1fotobouchlejakkefotojakkeigen

Jakke: Zara // jeans: H&M // støvler: Angulus // t-shirt: ATSUYO ET AKiKO // klapvogn: STOKKE

***

8 kommentarer

 • Ida

  Hvor er hun bare sød og fin. Det er godt lavet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine lille pige… Og dog – hun ser så stor ud på de billeder! Og især på det billede på ig (fb?), hvor hun sidder på bænken sammen med din mand. Jamen hun er jo næsten lige født!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, jeg ved hvad du mener. Hvordan dælen bliver de pludselig så store?? hvornår sker det? de var jo lige så små??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det sidste billede er så skønt! Det ser ud som om hun har den sjoveste hemmelighed at fortælle 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Sikke en sød Pave! Og laber lille jakke. Jeg har også virkelig fået øjnene op for Zaras børnetøj. Eneste anke er, at de ynder at snige polyester ind i snart sagt alt. Jeg forstår virkelig ikke, hvad polyester har at bestille i børnetøj. Eller bare tøj generelt, egentlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den er SÅ fin <3 Helt klart en gave til min lille niece 🙂
  – Og hvor er det sidste billede bare herligt! – Det emmer af børnehumør og fjolleri. SKØNT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hvor er hun fin!

  Hvordan er Zara i størrelsen til de små størrelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KLASSE LØRDAG