ELLE STYLE AWARD 2014 OUTFIT

3 VINDERE AF SALVEQUICK KONKURRENCEN

nicefeet

Tusinde tak for jeres allesammens deltagelse i konkurrencen om 3×2 Salvequick Exfoliating socks. Vi er åbenbart nogen stykker, der godt kunne bruge et par sommerklar fødder, haha 😉 Dejligt at vide, man ikke er alene. I burde jo simpelthen have et par hver og én af jer, men landet ligger nu sådan, at det er tre heldige, der kan gå i gang med at exfoliere fusserne og gøre dem danseklar til lyse sommernætter. Jeg har sendt alle tre vindere direkte besked på mail: Tillykke Nanna, Anette og Stine!

***

1 kommentar

  • Jubiii, fantastisk! Mange tak 😉 Jeg rejser til varme Kuala Lumpur torsdag, men så kan mine fødder altid blive klar til den danske sommer, når jeg er vendt hjem igen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ELLE STYLE AWARD 2014 OUTFIT