LEGO DUPLO GOD GAVEIDE

BIRTHDAY GIRL

tumblr_m38lr33Z8Q1r4nzfzo1_1280

I dag er det min fødselsdag. Hurra! Og bloggens. Dobbelt hurra. Nogen bliver ældre end andre. Men – vi følges jo ad, og det er egentlig meget hyggeligt. Jeg befinder mig pt. på Bornholm med min lille dejlige familie, klemt inde i det fineste hus mellem klipperne – med udsigt over vandet og landets ringeste net forbindelse, uden fis. Det er SÅ vildt. Her er ikke engang net til at min mobil virker, haha. Og det er simpelthen så rart. I starten stressede vi over det, når vi var der. Nu nyder vi det. Et tvunget pusterum.

Derfor vil jeg også bare mest henvise til sidste års indlæg. For intet har ændret sig i dén henseende. Heldigvis. Kun min alder. Og alder er jo bare et tal. Ikke? Hvis bare min dag er fyldt med kys og kage, så ønsker jeg faktisk ikke mere.

***

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LEGO DUPLO GOD GAVEIDE