EXUVIANCE EVENT PÅ KLINIK

BLONDER, BRONZE & PLISSE´

P1320338P1320365P1320377P1320410P1320426

Beklager den voldsomme billedestorm, men de blev så fine, at de skulle have lov at være her. Bronzesko og plissénederdel får den indre danse-smølf i gang! Egentlig a little too much med blonder oven på blonde – og så alligevel helt tilpas 😉 Havde én af de der dage, hvor jeg UDEMÆRKET var klar over, at samtlige mennesker på min vej vendte sig efter mig, da jeg cyklende gennem byen i verdens mest upraktiske ‘cykel-sæt’ med lang, hvid flagrende silkekjole, opsigtsvækkende shiny bronze sko, hvid på hvid og blonde på blonde – næsten værdigt som outfit til en storslået sommerfest. Men på en helt almindelig hverdagsmorgen. Havde dog også én af de dage, hvor jeg var FULDSTÆNDIG ligeglad hvad folk tænkte. Jeg var lige i stødet til florlet plissé, sart blonde, knaldede metallic-fødder og masser af dans og snurren rundt!

Jeg var nødt til at holde kjolen i den ene hånd, halvt viklet om styret, for at den ikke kom ind i hjulet, når jeg skulle cykle og jeg nåede naturligvis også at få en plet på. Men uanset, så var det sommer dén dag, jeg fik kold hvidvin og burger ved vandet, havde bronzesko og blonder på, så solen gå ned over byen med min mand i hånden og alt var godt. Havde kort sagt én af de der dage, hvor den lethed, som min påklædning indkapslede – også matchede den indre tilstand. Halleluja!

P1320466P1320449P1320519P1320323

dress: By Malene Birger // shoes: Angulus // jacket: Sheinside // bag: Celine 

***

13 kommentarer

 • En vellykket balancedag 😀 Det var hvad jeg tænkte da jeg læste det. Haha. Du ser simpelthen så fin ud her! Elsker billedet hvor du hopper afsted 😀 Og egentlig generelt en super fin location.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Laura. Jeg elsker også denne location. Den er så evigtgyldig fin, synes jeg 🙂 Og på en sommeraften er lyset så smukt derude.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser blændende ud, Loui! SÅ flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Smuk smukkere end smuk har jeg blot at sige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen så stilet lige meget hvad du har på. Hvor ER det altså fint til dig Louise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hvor er du bare sød. Mange tak Signe, det var vel nok pænt sagt. Jeg følte mig også – ja,fin – i det, men på den god måde;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super flot outfit.

  Elsker jakken, men er i tvivl om hvilken str. man skal bestille? Hvor lang tid varede levering?

  Tror vi er samme højde og drøjde (mener engang at have læst du er 178 cm høj som jeg? 🙂 )

  På forhånd tak for svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Levering varede vist 3-4 dage, mener jeg. Og jeg har en str small. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også ret vild med jakken. Blev du fortoldet af forsendelsen eller hvorledes foregik det? Jeg kan se de ligger i Kina nemlig. De har ret mange fede ting til billige penge 🙂 KH Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Nææ, det gjorde jeg ikke. Jeg troede, det kom fra England?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] print, tynde trøjer og måske endda en sommerfestlig bronze sandal, der på de særlige dage kan matche mors? Jakken fra MarMar har vi allerede og sneaks fra New Balance SKAL vi have, nu hvor hun går i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EXUVIANCE EVENT PÅ KLINIK