ELLE STYLE AWARD: HAIR & MAKEUP

ELLE STYLE AWARD 2014 OUTFIT

Ellestyleaward5guldlogEllestyleaward6guldlogEllestyleawardhår2Ellestyleaward7guldlogEllestyleawardlook3

Nå ja, bevares, kunne da godt have brugt at være lidt mere fast i kødet, jeg kunne også godt have ønsket mig en tand mindre maddike-blege ben og jeg skal skam ikke fornægte at selvtilliden kommer på prøve, når man møder op til ELLE Style Award, der vrimler med modelands ‘spidser’, perfekt polerede fra top til tå.  Men altså, bortset fra det – så er det godt nok lang tid siden, som i ca. Pavens eksistens-længe-siden, at jeg har været så spiff. Hvis jeg selv skal sige det 😉 Men jeg fik jo også hjælp. Og hvilken hjælp! Jeg var SÅ glad for håret og makeup, der lige gav det sidste touch, synes jeg. Som nævnt havde rookie Loui slet ikke fattet hvor stylish Elle Style Award var. Så først i sidste time gik det op for mig, at en rå læderkjole og sneaks ikke lige var vejen frem dén aften. Krise igangsat. Toppet af angst for gensynet med 10 cm. hæle på DR koncertbygningens trapper. Jo tættere vi kom på datoen, jo mere fik jeg lyst til at løbe i skjul, haha. Jeg endte med at bruge en masse fra skabet. Jakken, tasken og mine perlesmykker fra Pico kender I efterhånden. Men det er alle favoritter – og i krisetider skal man ty til favoritter. Altid 😉 Kjolen fik jeg lov at låne af Modstrøm – og ja, så fik fødderne i stedet en lille forkælelse i olivengrønt læder placeret på uvant høje hæle. Men når nu jeg ikke lige havde en gallakjole, så gik det ok. Særligt fordi hår og makeup lige gav det sidste ekstra. 

Jeg hyggede mig gevaldigt med en veloplagt Iben Hjejle som vært og med søde Cat, smukke Rikke, skønne AC og selvfølgelig Maria, som jeg fulgtes med. Rikke var endda så rar at give mig et lift hjem. Hvilke både jeg – og i særdeleshed mine fusser satte STOR pris på.

Ellestyleaward2guldlogEllestyleaward9guldlogEllestyleawardlookEllestyleaward8guldlogEllestyleawardmakeup

Dress: Modstrøm // jakke: H&M // smykker: PICO // shoes: Gianvito Rossi via Holly Golightly // snakeskin-clutch: vintage // hair & Makeup: Hanne Svejgaard 

***

14 kommentarer

 • HOLD OP NOGLE LANGE BEN! (Ja, sorry for caps lock, men computeren gjorde det faktisk selv, og jeg kan ikke modargumentere…). Endnu engang – du ser brand godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha Laura:) Takker…ja, det er godt nok længe siden, jeg har fået at vide, jeg har lange ben….men det er også lang tid siden, jeg har haft 10 cm hæl OG lårkort på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du er da så haps på de billeder! Er vild med skoene. OG jakken – blev lidt overrasket over at den er fra h&m, den er SÅ fin (havde gættet den til at være en dyr sag). Men flot det er du! Det ville jeg bare lige sige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak, hvor er du sød. Er så vildt, I gider skrive og fortælle mig det. Tak:) Jeg knuselsker også dén jakke, jeg bruger den til nærmest alt. Virkelig. Selv synes jeg den ligner noget Dries Van Noten kunne have lavet og jeg elsker den kun endnu mere for blot at være fra H&M til en menneskelig pris.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smukt med de flotte grønne stiletter og er vild med håret! 🙂 Syntes du klarede det helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Julie, I er så søde, er I. Jeg følte mig faktisk også helt godt tilpas, om end dette look ville være meget svært at mestre til hverdag med cykel, indkøb, 3-årig på slæb og minus tid til hår og styling 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare smuk, Louise! Dine stænger er to die for jo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, du er sgu så sød manner. Tak altså. Tjaaa, jeg ved ikke…altså jeg har måske ikke ligefrem korte ben eller noget, men jeg tror altså de der mean mother f… stiletstøvler hjælper lidt på det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare GODT ud Louise!!!! Det hele passer så godt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn, det er nogle vilde sko! Sådan lidt Peter Pan-agtige – hvis Peter Pan var lidt trans, og skulle til galla… Det er et skønt outfit, og jeg er vild med både kjole og jakke, det er super! 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha Peter Pan som Trans til Galla 😀 Hahahahaha…….kan godt lidt se det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ELLE STYLE AWARD: HAIR & MAKEUP