ET FORSØG PÅ AT FØLGE OP.....

ELLE STYLE AWARD: HAIR & MAKEUP

EllestyleawardhårEllestyleaward11guldlogEllestyleawardhår3

Nogen gange har man bare lov at være heldig.

Jeg var jo inviteret med til Elle Style Award 2014 og da jeg ikke før har været med, og ikke rigtig har haft tid at undersøge det forinden, fandt jeg først ret sent ud af, at dresscoden hed ‘Galla’. Gys, gru og gigant tøjkrise! Jeg var af sted med Maria og det var hende, der hjalp mig ud af kniben, idet jeg endte med at låne en fin enkel kjole inde fra bureauet. Jeg besluttede derfor, i vanligt dårlig tid, at jeg så i stedet skulle forsøge at gøre lidt ekstra ud af hår og make-up, som jeg normaltvis holder meget simpelt.

Som sagt, så gjort. Men. Det skulle vise sig, at jeg var langt fra den eneste i det københavnske modeland, der havde fået dén geniale ide. Det var faktisk ret så svært at finde nogen, som kunne hjælpe mig. Så jeg tog chancen, skrev et shout-out ud på min instagram – og sørme om ikke, der var en yderst rar og ikke mindst knalddygtig dame, som svarede! Hanne Svejgaard Hair & Makeup! Hanne selv var allerede booket med en kunde, der også skulle af sted (Det skulle så vise sig, at jeg endte med at tilbringe min mandag eftermiddag i salon-stolen med vinderen af årets designer, nemlig Helle Hestehave fra Baum und Pferdgarten. Så jeg kiggede EKSTRA godt på hendes fine hår, da hun et par timer senere gik på scenen for at modtage den velfortjente pris, haha) …..

Men søde Hanne, der ejer Hanne Svejgaard Hair & Make-up havde en lige så sød kollega, Tine, der brugte sin fridag på at dulle mig op! Hvor vildt er det lige!?? Bare fordi, de så mit opslag. Jeg er SÅ taknemmelig! Og da ikke mindst, taget resultatet i betragtning, som jeg var ELLE-vild med (bemærk ordleg).

For at være ærlig, så forstår jeg faktisk ikke, hvordan hun kunne ramme mine ønsker SÅ godt, når jeg var SÅ ordfattig i mine beskrivelser deraf, haha….”Aehm….noget med krøller……som ikke er alt for pæne. Men som gerne skal kunne vise mine øre lidt. Og alligevel forsøge at skjule min grimme udgroning, jeg ikke har haft tid at fikse….” Tine fangede det dog og foreslog, at vi lavede den lille fletning, som på den måde fungerede som en slags diskret ‘side-cut’, der ville vise mine nye, smukke perle ear cuffs – OG som samtidig ville få min mørkere bund til at se mere bevidst ud. Smart! Jeg synes virkelig, det fungerede. Og mht. sminken lykkedes det at give mig tilstrækkelig meget på til at jeg faktisk følte mig ok lækker – men heller ikke mere, end at jeg godt kunne kende mig selv = PERFEKT!

Kan man hyre en daglig hår og make-up artist, tak!?

Jeg blev simpelthen så glad for resultatet – og når jeg sidder og ser billederne nu, så synes jeg i dén grad, de to dygtige damer fortjener en stor ros og mange virtuelle kys. De var en meget stor medvirkende årsag til, at jeg havde det ok med at posere sammen med smukke Maria og resten af modeland hele aftenen 😉

Ellestyleawardhår4

Hair & Make-up: Hanne Svejgaard // dress: Modstrøm // ear-cuffs: PICO 

***

13 kommentarer

 • Jeg er ELLE-vild med det! Både håret og ordspillet, som jeg nok morede mig over mere end jeg burde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå, at du er glad for resultatet – du ser super skøn ud! 🙂

  Bedste hilsner og God Søndag,
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  SUPER smukt! Dejligt underspillet og KLASSER mere overskudslækkert end de overstylede looks, jeg har set nogle stykker af. Well done 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ihh, hvor er du alt for sød Jane, mange tusinde tak. Jeg synes virkelig også Tine ramte plet på, hvor min ‘grænse’ ligger. Jeg vil gerne mailes, dulles, krølles…osv. Men omvendt endelig ikke for meget. Jaja, nem er man jo ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hahaha…ikke mailes (det vil jeg da også gerne?hihi) men males…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Nå ja, bevares, kunne da godt have brugt at være lidt mere fast i kødet, jeg kunne også godt have ønsket mig en tand mindre maddike-blege ben og jeg skal skam ikke fornægte at selvtilliden kommer på prøve, når man møder op til ELLE Style Award, der vrimler med modelands ‘spidser’, perfekt polerede fra top til tå.  Men altså, bortset fra det – så er det godt nok lang tid siden, som i ca. Pavens eksistens-længe-siden, at jeg har været så spiff. Hvis jeg selv skal sige det Men jeg fik jo også hjælp. Og hvilken hjælp! Jeg var SÅ glad for håret og makeup, der lige gav det sidste touch, synes jeg. Som nævnt havde rookie Loui slet ikke fattet hvor stylish Elle Style Award var. Så først i sidste time gik det op for mig, at en rå læderkjole og sneaks ikke lige var vejen frem dén aften. Krise igangsat. Toppet af angst for gensynet med 10 cm. hæle på DR koncertbygningens trapper. Jo tættere vi kom på datoen, jo mere fik jeg lyst til at løbe i skjul, haha. Jeg endte med at bruge en masse fra skabet. Jakken, tasken og mine perlesmykker fra Pico kender I efterhånden. Men det er alle favoritter – og i krisetider skal man ty til favoritter. Altid Kjolen fik jeg lov at låne af Modstrøm – og ja, så fik fødderne i stedet en lille forkælelse i olivengrønt læder placeret på uvant høje hæle. Men når nu jeg ikke lige havde en gallakjole, så gik det ok. Særligt fordi hår og makeup lige gav det sidste ekstra.  […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elegant kjole og smukt garn. Det kan du bestemt godt være bekendt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] have troet, at det var noget, jeg kunne blive så glad for. Men faktum er, at jeg kort forinden Elle Style Award besluttede at prøve konceptet af. Egentlig ikke så meget af forfængeligheds-årsager. Om end det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET FORSØG PÅ AT FØLGE OP.....