BALANCEN I ARBEJDET & ARBEJDET MED BALANCEN

ET FORSØG PÅ AT FØLGE OP…..

fotobornholm1fotobornholm7

Okay, det er så rimelig svært at følge op på et indlæg som det forrige. (TUSINDE MILLIONER mange tak for alle jeres uvurderlige, kærlige og søde kommentarer!!)
For uanset hvad jeg har liggende her i min kladde-indbakke på mit kontrolpanel, så matchede det ligesom bare ikke helt. Jeg glæder mig meget til at vise jer billederne fra Elle Style Award, for jeg tror seriøst aldrig, jeg har haft så tjekket hår! Hvis jeg selv skal sige det 😉 Og der er i omegnen af tusinde events og nye gode tips og produkter, jeg gerne vil dele med jer. Men jeg har brug for stadig lige at holde det i en armlængde, fordi jeg på den måde bedre får overbevist mig selv om, at jeg også godt kan finde ud af at fokusere på andet end overfladen. I min verden skal der helst være plads til det hele. Det tunge og det lette. Det sure og det sjove. Det er først når hele paletten tages i brug, at man kan skelne nuancerne fra hinanden, synes jeg.

Men. Det virker jo også komplet latterligt, ovenpå et indlæg som det forrige, nu at poste idylliske Bornholmer billeder fyldt med solskin, champagne og friske jordbær. Helt ærligt, Louise! Men så igen……sådan VAR Bornholm altså sidste weekend. Sådan SÅ min bededagsferie og fødselsdag ud. Og tak rare vejrguder for dét. Og det er jo netop vores stædige insisteren på ferier og getaways som disse, der omvendt gør os travle i den anden ende. For alt har en pris. Især når man trodsigt trækker stikket ud midt i en konstant kørende transmission, hvor alle er på hele tiden og ingen rigtigt er ‘off-line”. Både min mand og jeg jonglerer til dagligt arbejdsliv, der i større eller mindre grad påkræver stor fleksibilitet (og velvilje overfor) skiftende og kun sporadisk skemalagte arbejdstider, en vis grad af konstant tilgængelighed, også langt ud over ‘almindelig kontortid’ samt uafladeligt bimlende telefoner, mail-indbakker og newsfeeds. Derfor VIL vi også fra tid til anden ‘stemple ud’. Og det gør vi. Uden at se os tilbage. Vi får SÅ mange gode oplevelser på dén konto og jeg elsker, at vi gør det! Men ja…..prisen ender nogen gange som beskrevet nedenunder i forrige indlæg. Det er klart, det kræver, at vi løber trippelt så stærkt, når vi igen ‘tænder’ for tilværelsen.

Samtidig ville jeg gerne sige flere ting med mit indlæg i går. Dels at jeg ofte har dårlig samvittighed, at livet og balancen mellem mor-rollen, karriere og mig-tid kan være svær og udfordrende, at jeg slet ikke er halvt så sej, som jeg på bloggen ynder at give udtryk for og at dét, der nogen gange ville være nemmere at pakke ind eller helt væk, ofte alligevel fremstår tusinde gange stærkere, hvis det bare serveres råt og ærligt uden omsvøb. For alle. Men også, som jeg flere gange før har prøvet at mejsle fast i mere eller mindre vellykkede vendinger herinde: At mine billeder, ord, påhit og posts ofte fremstår langt mere glamourøse, gyldne og glansbillede-agtige, end det reelt forholder sig. Og at jeg for gud skyld ikke håber, I tror, jeg prøver at fremstå perfekt. For perfekt er pi….. kedeligt og perfekt er i øvrigt en utopi, der aldrig kan nås.

Derfor er det ærligt talt også lidt træls, at det slet ikke regner, bare en lille bitte smule, på de her billeder, at Paven ikke én eneste gang skabte sig og var sur eller at der ikke ligger et eneste råddent jordbær i skålen. For det matcher egentlig slet ikke dét billede, jeg gerne vil efterlade af vores liv, der jo naturligvis er langt mere sammensat end iscenesat. Men. Billederne handler ikke om det perfekte, de handler ikke om det pæne og de handler ikke om det polerede.

De handler om Paven, min familie, kærlighed, stille oprør og stædig insisteren på fastholdelse af egentlig livskvalitet: nærvær og tid.

I dén forstand er de måske alligevel ikke så tossede et modspil til gårsdagens indlæg? For nu at blive i dét der med balancen…….

fotobornholm3fotobornholm2fotobornholm8

6 kommentarer

 • Ved du hvad? Du er sej! Og det er du uanset om det hele sejler eller alt kører efter bogen. Og så er det for mit vedkommende fløjtede ligegyldigt, at vi oftere ser de gyldne stunder end de mørke. Sådan er det jo bare ofte på de sociale medier. Jeg tager hatten af for at du trods travlhed, træthed og for få timer i døgnet, evner at huske på de lysglimt, det popper op rundt omkring. Det kan jeg nemlig selv ofte have svært ved. Alt det bedste herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak for din søde og varme kommentar, jeg lapper det i mig og husker på, at I jo altså er verdens bedste derude! og ja, de gyldne stunder har en klar overrepræsentation, men heldigvis for det egentlig:) det skulle der jo også gerne være….men når det er sagt, så har vi jo bare alle sammen dumme dage og triste tanker nogen gange. mange tak for dit input, jeg er glad for, vi nogen gange kan hanke lidt op i hinanden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder! Apropos at trække stikket ud, så sidder jeg lige nu på Baresso med en latte ice og en afslappende playliste i ørerne. Jeg er lidt træt efter at have siddet og koncentreret mig om statistik og gruppearbejde indtil nu. Og solen skinner og det vil jeg da meget hellere udnytte. Det bliver lige til en times afslapning, før den går løs med arbejde – og så hjælper sådan nogle billeder som du viser altså meget bedre på mit humør end regnvejrsbilleder og sure Paver 😉 God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, det lyder sørme også rart Laura 🙂
   Og tak, jeg er glad for at det trods alt er bedre at se glade børn end regn vejr 😉 Rigtig god weekend til dig også!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Endnu et smukt indlæg! Skide sejt! Hvor på Bornholm bor I, når I er der? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BALANCEN I ARBEJDET & ARBEJDET MED BALANCEN