ELLE STYLE AWARD 2014 OUTFIT

EXUVIANCE EVENT PÅ KLINIK

fotoexufacefotoexuviancebehandling

For nogle uger siden holdt vi et lille, eksklusivt Exuviance event hos Presskontakterna på klinikken ved Nørreport, og i den forbindelse fik alle de deltagende en ansigtsbehandling. Da der desværre kom et afbud i sidste øjeblik, måtte en anden person springe til i stedet, da der allerede var booket behandlere til ansigtspeelingen. Det lykkedes ikke at finde nogen – Og ja, det blev så mig. It´s a hard job, but someone´s gotta do it, right? 😉 Anyway, jeg havde jo ikke regnet med en ansigtsbehandling dén dag, så jeg skulle lige omstille mig. Men hold da op, hvor var det en vældig positiv oplevelse!! Jeg havde slet slet ikke regnet med, jeg ville have det sådan bagefter. Det var ret vildt. Jeg havde regnet med at være lidt rødmosset og plettet bagefter i ansigtet og måååååske kunne ane en svag forbedring i hud mm. efter et par dage. Men jeg mener det faktisk, når jeg siger: Min hud strålede! Jeg tog direkte ud og mødtes med min mand for at tage ud og spise, jeg havde ingen make up på, men det var slet ikke nødvendigt. Det første han sagde, var at han synes jeg så ekstraordinært godt ud!! Wuuhu….(han vidste jo ikke, jeg havde fået behandling, så det kom meget spontant)…..

Exuviance arbejder med hudplejebehandlinger, ofte for kunder, der har reelle og nogen gange mere alvorlige hudproblemer og kan måske betegnes som produkter og behandlinger på stadiet inden kosmetiske indgreb? Exuviance er et system af videnskabeligt udviklede, højeffektive produkter, siger de selv. Og hold da op, det skal jeg sandelig love for. Exuviance er nemlig udviklet af de læger, som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA), som mange af de helt store internationalt kendte brands i dag køber rettigheder til at bruge små mængder af i deres produkter, f.eks flere af de store franske brands., vi alle kender og ofte anvender. Men idet det er Exuviance, der har udviklet AHA og kender den direkte vej til sammensætningens mest optimale effekt, så er der tale om ret så effektive produkter.  

AHA har eftersigende evnen til at frigøre døde, tørre og overfladisk beliggende hudceller i det øverste hudlag. Når de døde hudceller udskilles, stimuleres eksfolieringsprocessen. Dermed får den nye og sunde hud, som ligger nedenunder, mulighed for at komme op til overfladen. Huden giver et lysere, jævnere og blødere indtryk. Resultatet er en ny hud, som har en yngre og sundere udstråling.

Vi fik først en skånsom eksfoliering af hudens øverste lag. Det sker ved at løsne op for bindingerne mellem de døde hudceller. Det er kun døde hudceller, som fjernes. En meget tør hud kan eksempelvis hjælpes ved at forbedre evnen til at fjerne skællende hudlag. Huden forbedres yderligere ved at balancere produktionen og udskillelsen af hudceller. Elastinen og kollagenet forbedres. Der er her tale om fordele, som åbenbart kun kan opnås med AHA, og som ikke tilbydes i nogen anden kemisk eller mekanisk eksfoliering. Jo jo…..

fotoexuvianceevent

Hos Exuviance bruger de udtrykket “medicinsk udviklet hudpleje” for at markere, at Exuviance er en virksomhed, som er baseret på et medicinsk grundlag. Exuviance er frem for alt ikke en kosmetisk virksomhed, men en dermatologisk virksomhed på medicinsk grundlag, siger de.

I dag har de to læger, der startede det hele mere end 120 patenter på sammensætninger og behandlinger. De er autoriteter inden for udvikling og dermatologisk brug af AHA og deres forskningsresultaterne er ofte blevet publiceret i førende medicinske tidsskrifter. Jeg var så tilfreds efterfølgende, at jeg rent faktisk overvejer, om det var dén slags, man på sigt skulle begynde at forære sig selv en gang imellem fra tid til anden. Både fordi det er selvforkælelse, lidt mig-tid – og fordi det faktisk ser ud til at virke. Uden nogen drastiske indgreb. Og altså, man bliver jo ikke yngre, vel? 😉

***

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ELLE STYLE AWARD 2014 OUTFIT