ORANGERIET - GL. SKOVRIDDERGAARD I SILKEBORG

FØDSELSDAGSØNSKER

birthdaypresents

 

1. GEORG JENSEN CARAVEL BESTIK //2. NORTH LINGERI // 3. BAGGY LÆDER BUKSER // 4. GIANVITO ROSSI BOOTS FRA HOLLY GOLIGHTLY // 5. SURFACE TO AIR WEEKENDTASKE // 6. ADIDAS SUPERNOVA LØBESKO // 7. SOFT GALLERY CLUTCH 

Om ganske få dage har jeg fødselsdag. Og det har bloggen faktisk også. For vi deler nemlig mærkedag. 4 år til den ene af os. Lidt flere til den anden 😉 Hold da op som tiden går. Uendeligt mærkeligt, jeg har det ret ambivalent med det. Tid er muligvis nok det største mysterie i mit liv. På alle måder. Fatter simpelthen ikke, hvor den bliver af og hvordan den bevæger sig. Nogen gange urimeligt langsomt, andre gange i en fart, der langt overstiger min fornuft. Anyway. Hvis vi ser bort fra alle de knap så collage-venlige ønsker (rejser, oplevelser, eventyr, sammenvær, en ny bolig (åh jo tak, kom så med den!), verdensfred og en rask familie), så kunne ovenstående også godt være realistiske bud på, hvad en gammel kone kan gøres glad i låget af. Løbesko MÅ jeg have, nu hvor jeg endelig er kommet i gang igen. Men hvilke er gode? Mine gamle er fra Adidas og de har virkelig tjent mig godt. Men måske der er andre oplagte også?

En ny toilettaske er også på den absolutte musthave liste, jeg græmmer mig over den gamle las, jeg render rundt med. Og så burde vi virkelig til at anskaffe os et ordentligt, sammenhængende, pænt bestik herhjemme. Det er en af de ting, vi aldrig har fået skiftet ud, siden vi flyttede sammen i 1810 (eller deromkring!) og bare skrabede sammen, hvad vi kunne finde på diverse bedsteforældres lofter og lign. Dertil ville jeg mægtig gerne rejse ud i verden iført et par lækre baggy leather pants, et par mosgrønne høje stilet-støvler fra Gianvito Rossi og lidt pænt lingeri i en smuk og praktisk weekendtaske. Ganske beskedent ikke? Nå, ikke? Dreams are allowed to be big, right?

***

4 kommentarer

 • Fine ønsker du har dig… En del af dem kunne også optræde på min ønskeliste…

  Og så lige et tip fra hende arbejdsnørden der ikke kan give slip i fritiden: I forhold til nye løbesko så ville jeg få foretaget en løbetest sådan at du kan få den løbesko der lige nøjagtig passer til dig og din løbestil. Langt de fleste løbeskader opstår fordi man ikke har den rigtig sko med den rigtige støtte.
  Langt de fleste sportsbutikker har personale der er uddannet til at teste løbestil og vejlede i købet af de helt rigtige løbesko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, god ide 🙂 Det har jeg rent faktisk også ønsket mig. Jeg fik selvsamme lavet for knap tre år siden…men ja, det er jo så tre år siden, så nu kunne jeg godt bruge en ny test, da jeg ret sikkert løber anderledes nu, eftersom min tyngdekraft har ændret sig noget, aehhm, haha….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sko er bare for lækre.

  Min bror slutter altid sin ønskesedel med at skrive: “Det er tanken der tæller, så tænkt stort” 😉

  /Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ORANGERIET - GL. SKOVRIDDERGAARD I SILKEBORG