GL. SKOVRIDERGAARD - HOTEL ANBEFALING

GUL MALENE BIRGER JAKKE

fotoguljakke6fotoguljakke2fotoguljakke7

Et hurtigt outfit, som efterhånden er ret gammelt, faktisk fra påskeferien, men det gør nu ingen forskel. For jeg har brugt dette sæt ret meget. I det hele taget er jakken her en slags hverdags-redning ofte, fordi den på grund af sit snit og sin farve nemt ‘upgrader’ et ellers casual outfit. Alt jeg behøver er den gule farveklat, så bliver enkle sorte kjoler, jeans og sorte t-shirts straks mere ‘spændende’. Kender I det? Jeg er jo generelt fan af små jakker, kan simpelthen ikke få nok, jeg bruger dem hele tiden. Derfor har jeg efter hånden også nogle stykker, men en gang imellem må man sande, når én enkelt bare ikke bliver brugt. Det gør sig heldigivs ikke gældene for denne smukke Malene Birger sag – men denne her derimod, den hænger desværre bare. Derfor er den også nu sat til salg på min lille shop, måske der er en anden, som kan få glæde af den?

fotoguljakke1fotoguljakke5fotoguljakke4

Gul jakke: By Malene Birger // Silk.tee: Marella // leo slipons: River Island // shades: & Other Stories //jeans: Zara // ur: Daniel Wellington 

***

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GL. SKOVRIDERGAARD - HOTEL ANBEFALING