BO PRIVAT, CENTRALT OG AUTENTISK I PARIS

OM NYE LØBEVANER, MOTIVATION OG EN SMART APP

foto

Forleden morgen begyndte jeg dagen ved at sætte uret til kl. 06.30 og trække i løbetøjet – og efter knap 8 km vendte jeg snuden hjem og vækkede min lille familie, inden vores dag med logistisk og job og travle gøremål begyndte. Og det var SÅ fedt.

Ja, det lyder møg frelst. Og indrømmet: Det tror jeg også, min mand synes, da han og min datter sad søvndrukne ved morgenbordet, mens jeg over energisk vimsede rundt og bryggede kaffe, smurte boller, pakkede taske, multi-taskede og nynnede med på radioens musik. News-flash: Jeg har aldrig nogenside gjort det før. Jeg er B-menneske og super dårlig til at stå tidligt op. Og normalt mere i koma end reelt levende, når jeg står op. Men dels spiller vejret meget ind på min motivation til dén slags. Når solen allerede skinner kl. 06.30 og spejler sig i Københavns søer, så ER det altså bare lidt lettere…..og helt ærligt: Jeg håber virkelig, jeg kan gøre det til en ugentlig vane! For det var overraskende fedt. Og gav et tiltrængt energi boost til resten af dagen.

Derudover blev jeg inspireret af de mange blog-ladies, der i øjeblikket er på kur. Den slags er jeg ikke så god til. Jeg er aaaaaalt for glad for bacon, flødepasta, rødvin, chokolade og chips. Men jeg burde virkelig røre mig og træne noget mere. I hvert fald hvis jeg fortsat vil retfærdiggøre ovennævnte food-cravings. Og efter jeg har fået Fitness World?s nye app, er jeg faktisk blevet super inspireret!!

Den registrerer, som jeg har skrevet om før, din kost, din træning og al bevægelse, du laver derudover, samt giver mulighed for at sætte specifikke mål, f.eks. hvis du gerne vil tabe dig eller opbygge en større muskelmasse. Det er ikke en ny app, men Fitness World?s app som nu integrerer programmet Moves, en slags skridttæller eller kilometertæller via din mobil?s GPS.

Jeg synes, det er ret fedt, hver dag at gå ind og se, hvor mange kilometer, jeg har gået, cyklet og løbet. Mest af alt fordi, det næsten altid er en god del mere, end hvad jeg selv ville have troet. Og det motiverer mig faktisk meget. Giver mig simpelthen lyst til at hæve mine egne tal! 🙂 Og på dé dage, hvor jeg egentlig bare mest føler, jeg sidder på ´den flade´, er det fedt at ‘opdage’, at jeg alene på min cykeltur til og fra job, har lagt 10 km.

Som jeg har nævnt en del gange, har jeg engang været en ret habil løber. Med mange kilometer i benene og gode tider. Men ak. Så fik jeg barn og faldt helt af på den. Jeg kommer nok desværre ikke tilbage i dén form. For det kræver flere træningsdage og træningstimer af mig, end jeg ville kunne hive ud af mit ret travle ugeskema. Der skal trods alt også være tid og plads til at være familie. Men jeg kunne måske godt se for mig, at jeg kunne få lidt flere kilometer ind på løbe kontoen, hvis jeg tog mig sammen og hen over resten af sommeren, MINDST én gang om ugen, begynder dagen et par timer før min lille familie og kickstarter dagen med en rask tur. Nu har jeg også sagt det højt herinde. Det forpligter! 🙂

Jeg ved at mange af mine veninder bruger app?en næsten dagligt, hvor de finder de hold, de gerne vil på, afhængig af, hvor de vil træne. Det smarte ved at have medlemskab hos Fitness World er jo, at man kan træne i alle deres centre. Selv løber jeg dog hellere udendørs, når vejret er som det har været på det sidste, men bliver mine løbeture skubbet til om aftenen, så snupper jeg løbebåndet.

9934_181241095184_217144_n

Ak ja, der var engang……

Indlægget er lavet i samarbejde med Fitness World, der har tilbudt mig at teste Appén, men indhold, ord og rammer er helt mine egne. Tak for muligheden. 

9 kommentarer

 • Sara

  Så sejt – godt gået! 🙂

  Noget helt andet er, at jeg faktisk synes du ser langt bedre ud i dag end på billedet fra dengang du løb meget. I min optik ser du nemlig ALT for tynd og benet ud på det billede, fremfor nu hvor du umiddelbart ser mere harmonisk ud i din kropsbygning. Bare en lille thumps up, i forhold til at holde den gode stil – for du ser jo super godt ud som du gør på nuværende tidspunk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Sara for de pæne ord. Jeg er faktisk også helt enig.
   Jeg var allerede ret tynd, inden jeg begyndte at løbe og eftersom jeg løb ret meget (og inden jeg havde født havde ret højt stofskifte), så tabte jeg mig ret meget. Jeg har ingen ønsker om at blive så tynd igen, min mand synes heller ikke det var pænt. Men der er heller ingen fare for, jeg kommer op på at løbe gennemsnitligt 25 km om ugen, haha…det har jeg slet, slet ikke tid til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super, super godt at se, at du kom igang igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak Felix 🙂 Burde nok blot have investeret i den famøse løbevogn dengang……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og sådan et indlæg motiverede så mig til at hoppe med på vognen! Jeg er med fra i morgen. For i aften står den på pizza, og det vil jeg nyde. MEN i morgen er jeg med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ej, hvor cool Laura!! Vi kan godt!! 🙂 Jeg har allerede sat vækkeuret til i morgen:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror dog lige at jeg venter med sved på panden til efter min undervisning i morgenformiddag – men turen til KUA tager jeg selvfølgelig på cykel. Det tæller vel alt sammen! God fornøjelse i morgen tidlig 😀 Du er sej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt gået! 8 km er da også en rask tur på en morgen som B-menneske! .0))

  Jeg er selv fornyelig startet med at løbe, i det tidlige forår, bor i Århus, og
  løber ca. 5 km et par gange i ugen langs havet og i skoven, og så er der lavet et udendørs
  træningsanlæg, hvor jeg har lavet et program. Med udsigt over Århus bugten. Bare naturen i sig selv,
  er en motivation i sig selv, så rigtig skønt.

  Har aldrig rigtig løbet før, men virkelig fedt,at være startet på det.

  Smil Lene B.
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Endnu en dag i løbesporet. Jeg er så glad for endelig at være kommet i gang med løb igen. Jeg har villet det så længe og virkelig manglet motivationen og ‘det sidste skub’. Jeg ved egentlig ikke helt, hvad det var, der pludselig kickstartede motivationen igen. En kombination af behovet for at komme ud og rense hovedet efter lange og tætpakkede arbejdsuger, en generelt træthed og ladhed i kroppen, en mere fleksibel hverdag, der nu i højere grad tillader at jeg ‘maser’ løb ind imellem de mange aftaler og gøremål – og så den dersens fitness App, som jeg har skrevet om et par gange før. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BO PRIVAT, CENTRALT OG AUTENTISK I PARIS