FØDSELSDAGSØNSKER

PÅ VEJ TIL MELODI GRAND PRIX

P1320131P1320118

I lørdags var jeg hjemme hos hende her og hendes snart kommende mand og se Melodi Grand Prix. Det blev ikke helt den vinder, vi havde håbet på, men stadig er det nu altså sjovt med sådan et show, vi havde stemmesedler und alles, men ak, jeg gættede ikke én eneste placering. Selvom et par af dem var tæt på. Faktisk havde vi alle sammen lidt svært ved tydeligt at se top tre i år. Det var lidt mere ‘åbent’. Denne søde dame gættede dog taberen som den eneste af os, og scorede derfor 10 point ekstra – og vandt puljen. SÅ snyd. Hmf! 🙂

Anyway, det her var hvad jeg havde på. Hvis man skulle have været rigtig Grand-Prix-agtig skulle man nok have valgt paillet leggins, glimmer og lidt mere pow, end det her relativt kedelige outfit har, men jeg orkede det bare ikke. Så det blev holdt enkelt. Og så er der ikke noget, som ikke kan reddes af at par knald-blå sko. Og nåå ja, min politisk ukorrekte accessories fra Möet 😉 

Vi havde en super hyggelig aften og jeg må indrømme, at jeg elsker Grand Prix-konceptet! It ain’t over till the beard lady sings!

P1320135

***

14 kommentarer

 • Altså der er jo pang på skoene, så det må være helt fint 🙂 Ellers et lækkert look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en champagne må da være den nye erstatning for tulipanerne der ellers var et populært tilbehør rundt omkring i blogland for nogle uger siden 😉 Det lyder som en skøn aften! Jeg kan høre på det hele, at vi manglede stemmesedler til vores Eurovision-aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja det må det 🙂 Lidt sjovt med alle de tulipaner 😉 og ja, stemmesedler kan klart anbefales!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Wow enkelt og så flot!
  Er de jeans nye?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak 🙂 Nej, desværre, de er ret gamle….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nææ de sko er så flotte – totalt Céline agtige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Og hvor kommer den der lækre boyy taske pludselig fra?
  Har vi hørt om den?
  Er leowullferne dømt ude eller lever de i hverdagen?
  Alle bloggeren havde dem og nu er de væk?
  Skal hun slet ikke hareklame mere?
  God bededag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   He, den er nu meget gammel. Fik den sidste sommer. Og den har også været vist nogle gange her på bloggen nu 🙂 Næ, hvorfor skulle Leowulff være ‘dømt ude’? 🙂 Det er nok den taske, jeg bruger allermest – men det er ubetinget også dén taske, der har været vist mest på bloggen! 🙂 Men jeg kan jo ikke vise den hver dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ihh den fine boyy taske. Min mand har netop foræret mig en (jubiii), men jeg synes det er svært at få “flappen” til at vende sig, uden at den stritter op i luften, har du haft samme oplevelse? På alle dine indlæg med boyy tasken, ligner det at du nemt kan vende flappen? Har det været nemt at få den til at falde ind til tasken fra starten?
  Håber på et lille tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Helle
   Nææ, det har jeg slet ikke haft problemer med? Beklager, men det har jeg ikke lige noget råd til? 🙂 Er det fordi læderet er stift? På min var læderet ret blødt nemlig? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   TAK for svar, hmm okay, ja min virker lidt stiv i det… Mon det kommer måske med tiden. Lige et spørgsmål mere; Har du givet tasken læderfedt eller lignende?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, den har fået læderfedt:) Jeg har købt den af en veninde i sin tid, så ikke af mig selv dog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSØNSKER