BO PRIVAT, CENTRALT OG AUTENTISK I PARIS

FAMILIETUR: SILKEBORG TUR / RETUR

P1330131P1330091P1330220P1330246

Skulle nogen være i tvivl efter at have set min forårsgrønne og solrige billedekavalkade, så var Silkeborg utrolig rar ved os. Vi har haft en skøn forlænget weekend i den smukke midtjyske by og med sådan et forårsvejr, som vi blev forkælet med, var det svært ikke at være begejstret. Vi havde ikke mange dage, så programmet var tætpakket, men vi har virkelig nydt det og det er netop den her slags ture, der giver vores lille familie uendelige mængder overskud på kontoen. Vi har været ude og trave i skoven der,  som det måske anes på billederne her, er ret så smuk og omfangsrig, vi har været ude og sejle på Gudenåen (naturligvis, det SKAL man, når man er i Silkeborg), vi har spist is i solen og været på Asger Jorn Museet og i noget AQUA land (til stor glæde for Paven, her var dyr og vand-legeplads for alle pengene!), vi har fået gammeldags æblekage på kajen og været på kanalrundfart og en tur på Himmelbjerget (med klapvogn og 3-årig, friske typer) og så har vi været på Bones (som må være Jyllands svar på Jensens Bøfhus?), til gys og gru for forældrene, men derimod endeløs jubel hos Paven….Hun gik i seng med sin røde ballon og sin smarte kasket derfra, haha. Dog fik vi ‘rettet’ op på måltids-fronten dagen efter, det kommer der et særskilt indlæg om! 🙂

Alt i alt – Silkeborg var et hit. Vi er svært tilfredse.

P1330410P1330340P1330304fotosilkeP1330368

7 kommentarer

 • Line

  Åh, jeg er født og opvokset i Silkeborg og det er altså virkelig bare et af de smukkeste steder i Danmark – det opdagede jeg bare ikke før jeg flyttede væk, så fik nok ikke værdsat de smukke omgivelser nok, da jeg boede der. Det ser ud til at I havde en skøn tur – bliver helt nostalgisk, når jeg ser billederne. Må hellere snart en tur hjem igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åh, det lyder da som et skønt sted at vokse op! Der er virkelig smukt. Vi blev helt forelskede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, vi var også i AQUA forrige weekend! (havde også nogle billeder på bloggen) Det er simpelthen et skønt sted. Alene legepladsen er jo køreturen fra Aarhus værd 🙂

  Er glad for at høre, at I havde en god tur. Vender I tilbage en dag, synes jeg, at I skal tage forbi FDF’s område Sletten, der ligger helt ned til søerne. Det er et fantastisk flot område, en ren lise for sjælen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, nemlig! Den legeplads er jo genial! Paven var ikke til at rive med hjem. Det var skønt med et sted, hvor der i den grad er tænkt over ekstra udfordring til børnene end bare de sædvanelige tiltag. Og sammenlagt med alle dyrene var det bestemt et sted, vi vil besøge igen en anden gang, skulle vi komme på de kanter igen 🙂 Og nu er Sletten også noteret! Tak Marina 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Nu er der jo også Jenses Bøfhus i jylland – så nej! 😉

  Men lyder som en hyggelig tur, det er så smukt ved Silkeborg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Nå for den…. 🙂 Jeg har blot ikke før stødt på Bones, men herligt var det i hvert fald for Paven med legerum, balloner, fri is bar og legetøj samt udstyr udleveret med maden, haha……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vi for et par weekender siden var på forlænget weekend i Silkeborg, boede vi på Gl. Skovridergaard. Min mand skulle holde foredrag derovre og vi benyttede en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BO PRIVAT, CENTRALT OG AUTENTISK I PARIS