ELLE STYLE AWARD: HAIR & MAKEUP

“SOLEN ER SÅ RØD MOR”

unnamedAupingCriadeboxspringOOSTSlaapcomfortAmsterdam

……..Og det´min nye seng også! Den lille fine godnatsang, som vi fra tid til anden synger for min datter, når hun skal sove, måtte næsten danne overskrift til dette indlæg. For jeg har nemlig fået mig en ny mindre crawing. Der dog hverken pladsmæssigt, økonomisk eller visuelt er ret diskret 😉 Til min fødselsdag i sidste uge fik jeg b.la en ny dyne og pude i gave. Og hvilken himmelsk begavelse. Det er af en eller anden grund, én af de ting, man bare ikke lige får købt til sig selv. Men hold fast, hvor er det lækkert at kravle til køjs nu med spritny blød dyne og perfekt pude. Denne nyvundne interesse for min søvns absolutte velbefindende, har derfor affødt flere behov, ønsker og nødvendigheder fra min side. Ak…..

Jeg har derfor indset, at jeg må have mig en ny seng snart. Vores nuværende efterlader meget tilbage at ønske. Faktisk er vores bedste, lækreste og mest behagelige seng oppe i sommerhuset. Dér sover vi så til gengæld også som nyfødte børn hver gang! Vi har flere gange talt om, om vi skulle bytte dem om, for jeg er ærlig talt ikke ret glad for den vi har derhjemme. Og det aller mest triste er, at det har jeg aldrig været. Drømmen er derfor nu en gennemarbejdet laberhed som disse fra Auping. Med sans for detaljen, både på sengens indre skelet og ydre fremtoning. De har netop lanceret Auping Criade i en ny farve: Vinrød! (Øverste billede) Og ja….det er pænt meget mig! Især fordi jeg synes, at et soveværelse helst skal være helt enkelt, uden alt muligt rod, så må selve sengen gerne give et farvepift. Hvem har sagt, en seng skal være kedelig?

Dertil kommer min barnlige begejstring over at kunne svøbe mit sarte korpus i nyindkøbt, knitrende dyne anbragt i skamløst pæn seng, der kækt matcher indholdet af aftenens godnatsang til barnet. Hallo. Kan I se det??

Skærmbillede 2014-05-25 kl. 23.20.274541_large

Og nåå, ja – PS Gud: Hvis der liiige er lidt ekstra goodwill til overs efter min vinrøde seng dumper ned fra himlen, så ville ovenstående soverværelse med både styling og have bibeholdt da heller ikke være af vejen. Jeg gir en godnatsang!

 

1 kommentar

  • Louise

    Og så lige gadget-manden, der glad står og retter på slipset med kækt spredte ben, så er alle fantasier indfriet 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ELLE STYLE AWARD: HAIR & MAKEUP