UDSTYR OG TØJ TIL SKOVBØRNEHAVE

BÅDE, BROKADE & BLOG-LEDE

P1330112P1330075P1330058P1330093

Nå, så er vi her igen. Silkeborg. Altså, vi er hjemme i København nu, men her på bloggen so to speak. Fandt lige disse billeder i min ‘ubrugt’ mappe på skrivebordet og tænker at de passende kan agere ‘pause-billeder’, mens jeg forsøger at samle min hjerne, der har valgt at dele sig til små atomer, som svæver hjemløst rundt oppe i skallen på mig. Der er intet nyt under solen her, både sneaks og Celine, brokade kappe og solbriller må siges at være blandt det hyppigst brugte hele dette forår. Det er vel i grunden et favorit-på-favorit-outfit, det her! Man skulle ikke tro at en mos-grøn brokade jakke med trompet ærmer var SÅ anvendelig, men jo skam. Den duer til ALT. Jeg mener det virkelig.

Anyway. Silkeborg udgør da en fin scene for diverse poseringer, synes jeg 😉 Klassisk stenbro-pige føler bådhavn og omkransende skov svært eksotisk, haha. Jeg vil gerne bestille en idyllisk badebro og kronisk lavthængende modlys til indre København, tak. På en helt anden note: Jeg savner virkelig inspiration for tiden. Jeg gennemlever endnu engang den nok så velkendte ‘blog-lede’……jeg har skrevet om det før. Endda gjort mig den ulejlighed at inddele det i faser.  Og pt. befinder jeg mig i pendulfart imellem dem alle, tror jeg. Jeg keder mig her på min egen blog. Og lidt i blogland generelt, faktisk. Savner sådan friske pust. Ikke mindst fra mig selv. Jeg bilder mig ind, at det dels skyldes, at tiden er for knap. At jeg ikke rigtig ved, hvilket ben jeg skal stå på. Og at jeg pt. meget hellere vil ud og lege i den virkelige verden. Men jeg tror måske også blot, det er en generel mæthedsfornemmelse. Jeg elsker at blogge. Rent faktisk. Men jeg kan også føle mig begrænset af det. Og sådan har jeg det nok lige i øjeblikket. I er ellers så søde og rare derude! Men jeg ved ærlig talt ikke helt, hvad jeg er? Modeblog? Ikke hver dag i hvert fald. Og ikke slavisk. Børneblog? Not so much, anymore. Brokke-blog? (Nyt fænomen, sejt ord, ik?)…nej, heller ikke, selvom jeg ynder at hælde lidt malurt i bægeret.

Livsstilsblog…..tjoo, men hvad hulan dækker det egentlig over. Jeg er bare en stor pærevælling af det hele, og lige så meget, som jeg nyder, at I giver mig plads og opbakning til netop dét, lige så meget frustrerer det mig. Jeg føler på en eller anden måde, at man i blogland skal have en mere klart defineret ‘skal’. De blogs, jeg selv holder meget af, er ret tydelige i deres udtryk. Forskellige, men hver især tydelige. Jeg kan overhovedet ikke placere mig selv. På den ene side HADER jeg at passe ned i kasser. På den anden side, kan jeg godt føle mig lidt rodløs. Hvorfor har man (læs: jeg) altid et behov for at præcisere alting? Hvorfor kan det ikke bare være…?

Måske er jeg bare ved at blive en sur, gammel dame. En af dem, der synes hun har set og hørt alting tusinde gange før. Gaah. Nu går jeg ud og tager mig et glas portvin. Og åbner en æske fyldte chokolader. Go´nat.

P1330033P1330116

29 kommentarer

 • Det er nok noget i vandet;-)

  Der er en – vel forventelig – mathed i blogland generelt, men spørgsmålet er vel også i hvor mange år, man kan holde dampen oppe på samme niveau. Særligt kan man opleve, at der med ens alder og øvrige udvikling kommer andre ting ind, som måske er mere interessante end at finde på indlæg;-)

  Selv har jeg valgt at se temmelig stort på min blog for tiden og arbejde igennem i stedet. Og man kan sige, at jeg i dag fik hjælp til en helaftensindsats af godt politisk drama på DR2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja det kan være 🙂

   Ja, naturligvis skyldes det også den udvikling, man selv gennemgår. Min blog har da også skiftet ‘ham’ undervejs, det kan nok ikke undgåes. Men tak for dit input, det værdsætter jeg. Jeg tror også bare, jeg trænger til en god og lang pinseferie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Dont you dare 🙂

  Har for nylig fundet din blog og jeg blev faktisk så grebet af den at jeg kiggede ALLE 273 sider igennem. Jeg nyder at kunne læse om lidt af hvert.. Din hverdag, din stil, dine oplevelser og rejser! Syntes endelig jeg har fundet en “ærlig” blog som både indeholder det sure og det søde i livet! Jeg er 29 år og det er sgu svært at finde inspirerende bloggere over 18..

  Nå men det jeg vil sige er: inspirationen skal nok komme tilbage.. Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, hvor er du rar! Mange tak for de pæne ord, hvor er det dejligt at få sådan én besked. Jeg er glad for, du synes, her er rart at være. Sådan skulle det helst være. Jeg håber, du fortsat har lyst til at følge med. Også når jeg er færdig med at have min lille blog-krise 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Ja, hvorfor kan du ikke bare “være” 🙂 Din blog er så fin, som den er. Den er DIG og den er ærlig. Og jeg nyder at følge med. Jeg nyder, at det er en god blanding af det hele – flot tøj, god mad, sødt barn osv. Jeg synes bare du skal fortsætte i samme stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak skal du have. Jeg tror egentlig heller ikke, hvis jeg skal være ærlig, den kan være anderledes. For hele pointen med at blogge er jo, at man fylde den med alt det, der optager og glæder og inspirerer mig. Og det er jo netop de ting, du nævner ovenfor. Men ligesom med så mange andre ting, så kan ‘naboens græs’ godt nogen gange virke lidt grønnere 🙂 Og nogen gange – bare nogen gange- så føler jeg lidt det er en rodebutik herinde. Og så drømmer jeg om, at jeg bare lignede de andre blogs, der har en skarpt opdelt dagsorden. Mest fordi at så ville mange ting blive nemmere. Men ja, det her er jo sådan, jeg er. Det er sådan, jeg fylder mit liv ud. Og derfor er det nok også uundgåeligt, at det er sådan, min blog ser ud:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Der kommer lige et hep i din retning! Jeg ser klart din blog som en livsstilsblog med lidt af det hele, for sådan nogle damer som os. Jeg speljer mig i de ting, du lægger op og bliver ispireret til nyt læsestof, gaveideer til familiens små piger, nye skønhedsprodukter og tøj. Synes ikke det behøver at være så avanceret – jeg besøger bloggen, når jeg holder fri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tusinde tak 🙂 Hvor er det pænt af dig, du gider skrive 🙂 Det betyder så meget! Mange tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ret godt li’ at kigge herind og læse med, fordi din blog netop ikke kan sættes i kasse og markeres med et bestemt tema. Nogle gange har blogs en tendens – for mig i hvert fald – til at blive liiidt for søgt, hvis der er en overordnet ramme, som så er det eneste der bliver blogget om. Jeg kan godt li’ at der er plads til det hele og lidt af hvert, for som mennesker er vi jo sammensætte, og det er vel bare det din blog afspejler? Du har jo barn, du er jo interesseret i mode, du skriver pisse godt, du er rejselysten (ja undskyld jeg lige fortæller dig hvad du er, haha), og det synes jeg alt sammen skinner igennem på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja helt ok – du har jo ret 🙂 Og tusinde tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Portvin kan sgu redde en hel del. Benene op, hjernen fra og lade tingene gå sin gang. Er overbevist om, at du nok skal finde bloggen igen. Jeg ville i hvert fald være super ked af, hvis blogleden blev permanent (savner Fie!). Pt. agerer min egen blog mest af alt som en fantastisk overspringshandling fra den der eksamen, jeg ikke lige magter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja du har så evig ret! Jeg har nu heller ingen planer om at stoppe – jeg savner virkelig også Fie!! Men tusinde tak for dine pæne ord. Jeg håber, du fortsat vil finde god overspringshandling her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Jeg synes slet ikke du skal være ked af, at du ikke passer ned i en specifik box. Jeg synes faktisk det er en stor fordel, at du ikke gør det. Mine yndlingsblogs er uden tvivl dem, der indeholder lidt af hvert – mode, mad, børn, tanker om stort og småt. Bare det at få et indblik i et andet menneskes liv kan inspirere enormt meget. De blogs, som f.eks. kun indeholder mode eller kun mad el. lign. er ikke blogs jeg decideret følger. Jeg kigger forbi af og til, men det fanger mig ikke i længden. Men jeg kan godt forstå, at du af og til kan kede dig på din egen blog (det gør jeg også af og til) – det er vist meget normalt og forhåbentlig bare en kort fase, for jeg ville blive ked af det, hvis du holdt op med at blogge. Jeg elsker at du er så nede på jorden og fortæller ærligt om livet. Sæt dig ned og brainstorm over, hvad du savner herinde eller lav et indlæg om det, så læserne kan give forslag til nye emner eller forandringer 🙂 Ha’ en dejlig aften med portvin og chokolade!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak! Det er jeg virkelig glad for du siger. For selvom det nogen gange lykkedes mig selv at overbevise mig selv om det samme, så er der også andre dage, hvor jeg tænker det stik modsatte. At der sikkert ikke er nogen levende mennesker på denne jord, der gider at se og høre om alt mit ævl og bævl 😉 Men ja, sådan er det nok bare en gang imellem.
   Og som jeg skrev i et svar længere oppe, så kan det nok heller ikke være anderledes, eftersom det jo nok bare ER sådan, jeg er. Og bloggen ville jo alligevel aldrig blive hverken god eller interessant, hvis den forsøgte at være noget, den alligevel ikke er. Hvis det gav mening? Heldigvis er der plads til os alle, og det er det fine ved blogland. Men nogen gange, så kan man alligevel godt blive lidt træt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg synes bare, din blog er perfekt, som den er! Det er lidt som at åbne et virkelig godt dameblad (elsker det ord – det er at finde i samme kategori som portvin og fyldte chokolader), hvor man ikke helt ved, om der er mode, mad, børn, livsstil eller noget helt andet, der venter en, når man bladrer til næste side! Og lige præcis det, kan jeg rigtig godt lide. Alsidighed er godt – og så skriver du altså bare på en rigtig fin måde, der gør, at jeg får lyst til at læse, selv hvis emnet en sjælden gang ikke umiddelbart vækker min interesse. Jeg synes, en blog er bedst, når man kan mærke, at bloggeren skriver, når hun har lyst og om præcis hvad, hun lyster. Hvis du er uinspireret, hvilke vi alle er til tider, så tag en pause – men vend for guds skyld tilbage, når du er klar igen 🙂 Stort kram fra én, der synes, din blog er fantastisk, som den er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åh, tusinde tak 🙂
   Haha, dameblad – det tror jeg, jeg tager som en kompliment 🙂
   Jeg er virkelig glad og taknemmelig for, at I er så rare derude – og ligefrem også gider bruge tid på at fortælle mig det fra tid til anden. Det er altså ret unikt og fantastisk! Så mange tak for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Måske kan du ikke selv se det så tydeligt, men set fra mit perspektiv passer guldlog i kassen (hvis der altså skal være én), der hedder ‘klog voksenblog med kant’. Og dem er der ikke mange af, so please don’t leave us hanging!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Av, dét var vel nok en cool kasse, hvis der skal være en….. 🙂 Tak.
   Det ville jeg godt nok synes var sejt, hvis det er den kasse, jeg passer i…..
   Det vil jeg fremover fortælle mig selv:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Det jeg godt kan lige ved din blog er at der er lidt af det hele , på godt og ondt ,mode ,børn og meget mere . En kvinde som jeg der prøver at få en hverdag med karriere og børn til at hænge sammen. Samtidig med at du prøver at holde fast i familie, veninder , løb og alene tid.

  Men hold fast, du er dig selv og giver os andre en daglig reminder om at vi ikke er alene om de daglige udfordringer og inspirere os til at gøre det vi brænder for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Michala – det er nok ret præcis, hvad min blog handler om, ja 🙂
   Og det kan nok ikke være anderledes, for de er jo samtidig dét, der fylder i mit liv og som jeg bruger min tid på.
   Jeg elsker at være familie, elesker at rejse, elsker mit arbejde og elsker udfordringer og nye veje. Men jeg går også op i mode, æstetik og lidt alenetid en gang imellem – og jeg vil så gerne, at der skal være plads til det hele 🙂 Tak fordi du læser med og godt kan se igennem ‘rodet’, når det også er der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Babe, du holder! Men er helt med på bloglede. Jeg tror det vigtigste er ikke at beat yourself up about it. Få ikke stress over at der går 2-3 dage (eller mere) inden du poster et indlæg. Skriv hvad du har lyst til, ikke hvad du tror folk vil have. Det er nok det vigtigste.

  Og på falderebet får du lige en lille vittighed til at peppe humøret op:

  To fisk møder hinanden ned i vandet.
  Den ene fisk siger: Hej!
  Den anden fisk svarer forvirret: HVOR???

  🙂 🙂 🙂

  Knus B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh bedste dig. Tak :*
   Du er vidunderlig. Det er sandt: der er ikke nødvendigvis grund til at se ‘fare’ forude, før end man ved, om de overhovedet er der 😀

   btw på en helt anden note: OMG OMG din nye pillip lim taske!!!!! Gosh, den er PÆN!!! og pps: bor vi meget tæt på hinanden?? kan da kende dine omgivelser ret godt på bloggen?? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Taaaak! Er også svært glad for den!

   Bor på Vesterbro, lige overfor Humleby, er du ikke på Østerbro?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Jo, det lignede bare rigtig meget de samme byggeforeningshuse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det tror jeg faktisk også at de er, sammen med Kartoffelrækkerne. 🙂
   Nyd sommerhusturen, den ser satme helt i orden ud!

   Og har du tips til hvordan man sorterer i gæstelisten til ens bryllup uden at halvdelen af ens familie slår hånden af en, så er de svært velkomne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha…ja, den er ikke nem 🙂 Vi måyye også sortere. Og det er ski… svært. Men plads og penge er jo desværre ikke ubegrænsede for de fleste. STORT tillykke med det! Hvor er det fantastisk! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaaa det er så vildt! Total surprise! Det er simpelthen så irriterende at man skal invitere af princip og ikke fordi man gerne vil have dem med. ARGH man bliver jo sindsyg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Marie

  Som forholdsvis ny læser af din blog er jeg hooked. Den har bare et eller andet. En hverdagsblog ville jeg nok kalde den, men med en hverdag der inspirerer. Du virker som en super inspirerende kvinde, som man har lyst til at ligne, hvis du forstår. Både fordi du har styr på tingene, samtidig med at du er ærlig, når tingene ikke lige kører (som i indlægget for ikke så længe siden.) Jeg elsker, at den er lidt af hvert og ikke kun er modeblog, børneblog, rejseblog, boligblog etc.

  Du kan roligt blive ved i samme stil for min skyld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak Helle, for de pæne ord. Det gør mig så glad at læse. Også fordi, jeg nok alligevel ikke ville kunne gøre det på anden måde 😉 Men alligevel, når man har en dum dag og er lidt træt af det, så er det dælmer rart at kigge herind til så mange rare kommentarer:-) Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UDSTYR OG TØJ TIL SKOVBØRNEHAVE