UDSTYR OG TØJ TIL SKOVBØRNEHAVE

BEAUTY FAVES // JUNE

fotoBEAUTYFAVORITTERMAJ_edited-1

Her er mine foretrukne favoritter lige nu på beauty fronten. Nogen af dem er gengangere, det vil I se, hvis I har fulgt med herinde, men der ER intet, der slår min Tromborg pudder eller min La Roche-posay blush. Jeg er dybt afhængig af dem begge.

1. // Exuviance skin caring foundation

Exuviance Skin Caring Foundation med SPF 15 er en ret let, men stadig tæt foundation, der passer til alle hudtyper ? også ved acne, roseacea og atopisk eksem. Skin Caring Foundation indeholder bla. patenterede polyhydroxysyre (PHA) som også er i Exuviances andre produkter, som reducerer forekomsten af fine linjer, genfugter og forbedrer hudens klarhed. Den fåes i 10 nuancer, er oliefri, parfumefri, medium dækkende og jeg synes den dækker flot hele dagen.

2. // Tromborg mineral pudder

Mineral Foundation fra Tromborg er 100 % naturlig og muligvis dét, jeg har haft længst tid i min makeup pung. Jeg elsker virkelig det resultat, den efterlader! Den er ret velegnet til problemhud, da den med sit indhold af mineraler virker helende. Den er oliefri og føles helt vægtløs på huden. Den fungerer som et fint lag af perfekt hud og efterlader huden usminket med en naturlig glød. Jeg synes, den er vidunderlig.

3. // Yves Roche Sheer Botanical læbestift

En læbestift, som giver læberne en naturligt smuk farve. På grund af en halvtransparent formel ser selv de mørkeste nuancer naturligt lette ud. Ønsker du en mere intens farve, så lægger du bare et ekstra lag. Ingrediensen kirsebærolie reflekterer lyset og giver læberne en let glossy effekt. Der er 12 forskellige farver i serien, jeg er især glad for den pink.

4. // Blink Black Diamond Coating Sealant for Eyelash Extension

Ja, jeg har fået kunstige øjenvipper! Det havde jeg faktisk aldrig troet ville være noget for mig. Men jeg er VILDT glad for det, der kommer et særskilt indlæg herom, det lover jeg! Men i den forbindelse har jeg fundet denne coating, der fungerer som en slags mascara, uden dog helt at være det. Den er super god til lige at give vipperne den sidste ekstra fylde, hvis man gerne vil give den en tand mere, f.eks ved festlige lejligheder. Den har en svag farve og skader ikke vipperne.

5. // La Roche-posay Toleriane teint blush

Den er tilpas tydelig til at give den ønskede glød og markering af kindben, men heller ikke tydeligere end at resultatet bliver meget naturligt. Jeg har brugt den længe nu og på de rigtig travle morgener er jeg ok, hvis bare jeg når denne!

6. // Exuviance Bionic serum

Den her antioxidant, anti aging skin serum har virkelig givet mig resultater. Jeg fik den til et Exuviance event, efter en test af min hud – og jeg elsker den, også selvom den hedder ‘Anti-aging’, haha……Den udglatter de fine linjer og giver huden enormt meget glød. Den er meget lækker og drøj i brug og beskytter samtidig huden mod diverse skader og ujævnheder. De påstår selv, at der efter 6 ugers kontinuerligt brug vil kunne ses tydelige resultater. Så længe har jeg endnu ikke brugt den, men jeg er ud fra min nuværende situation nok tilbøjelig til at være enig. Jeg føler bestemt, den gør en forskel for min hud, ikke mindst i forhold til elasticiteten. Den er desuden super rar, lige når den er påført.

***
exufoto

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UDSTYR OG TØJ TIL SKOVBØRNEHAVE