HAPPY FEET - SKO DER LARMER

BLEGFIS I BREDE BUKSER

P1320549P1320566P1320596P1320570

Et outfit fra sidste uge, hvor det bare tis-regnede hele dagen. Det lykkedes dog alligevel Maria at få taget et par hurtige billeder af mine nye pludder bukser i en hurtig frokostpause. De er lidt mystiske, meget store og med slidser/folder langs siderne, men jeg er ret pjattet med dem faktisk. Jeg faldt over dem i H&M en sen eftermiddag og selvom det måske ikke lige er det stykke tøj, jeg ser slankest ud i, så gør de det nu meget godt, synes jeg 🙂 Det er muligvis én af de beklædningsgenstande, som mænd ikke forstår. Har jeg på fornemmelsen 😉 Min mand er helt nede med stramme kjoler, pencilskirts, slim jeans, høje hæle, blondejakker og hvad har vi…..men kæmpestore pludderbukser, lavendelfarvede loafers og makeupfri dage får ofte et par kommentarer med på vejen. haha. Jeg er heldigvis komplet ligeglad. Jeg tænker hovedageligt over, hvad jeg selv synes er sjovt, når jeg klæder mig på om morgenen. Men det er da lidt skægt, ik? Det er lidt ligesom stram knold, fodformede sandaler, bronzesko og trompetbukser. Dem fatter han heller ikke. Anyway…..det bliver ikke sidste gang jeg tager de her bukser på. Men det bliver med garanti sidste gang, at jeg gør det i regnvejr! BAD kombi.

God fredag derude. Nu vil jeg tage til opvisningsshow i børnehaven med tømmermænd. Another bad kombi…..

P1320565P1320592P1320551

Bukser & Blazer og T-shirt: H&M // smykker: PICO // loafers: Prada // nailpolish: Makiash 

***

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAPPY FEET - SKO DER LARMER