KROGS FISKERESTAURANT PÅ GAMMEL STRAND

FINN JUHL TURNINGTRAY

fotobakkefinn

Kan man stjerne ud over en bakke? En serveringsbakke i teaktræ og laminat…..til små kopper og ting? Sådan med svag åndenød, let fråde om munden og svedige håndflader, der ingen hvile kan finde..?

Ja, det kan man. Denne skønhed fra Finn Juhl, der oprindeligt er designet tilbage i 1956 og nu relanceret af Architectmade. Og hjembragt til min bolig og forenet med mit spisebord af kære veninder. Tak for det. Det var en så fin fødselsdagsgave. Jeg nyder det faktisk en bitte smule hver eneste dag. Min mand synes det er utrolig underligt, og indrømmet, han har jo ret. Det er en bakke for fanden! Men se den lige. Den er pææææææææn. Og nu er den også min. Lykken rammer i små bidder, ikke? 😉

Btw, jeg trækker en heldig vinder af Angulus konkurrencen i morgen, jeg har ikke glemt jer!

***

6 kommentarer

 • Eva E

  Følger dig hele vejen! Drømmer også hede drømme om den mintgrønne…. Er faktisk ganske overbevist om, at min kaffe vil smage endnu bedre serveret herpå 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha præcis! Det er jeg også ret sikker på! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, bare rolig, jeg kan også få det sådan med de mærkeligste ting. Min Hary bakke har også et særligt sted i mit hjerte 😉

  – Sara // sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Synes slet ikke, det er en mærkelig ting?? 😉 Haha, ej ok – det er godt at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tror nok, jeg så din mand i tv forleden i et noget… spraglet jakkesæt, og vil bare lige sige, at han hermed har mistet al håneret over dine valg i forhold til bolig, tøj og sko (som du nævnte for ikke så længe siden)! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haham hvor har du dog evig ret Anne, tak for dén lille påmindelse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KROGS FISKERESTAURANT PÅ GAMMEL STRAND