KIMONO & GOLDEN FEET

GYLDNE SKO

gyldnesko_edited-2

1. Isabel Marant her // 2. Givenchy her // 3. Acne (på udsalg) her // 4. Isabel Marant her // 5. Angulus her // 6. Lanvin her // 7. Lanvin her // 8. Marni her 

I er mange, der har spurgt til mine fine bronze sko fra Angulus. Og det kan jeg godt forstå. For de er intet mindre end fabelagtige. Og de kan overraskende nok bruges til næsten alt….derfor er jeg heller ikke bleg for at indrømme, at jeg kunne finde på at føje et par metallic gyldne sko mere til samlingen. Jeg er svært begejstret. Og der er faktisk ret mange fine lige nu….se bare her. Og de fleste af dem er endda på udsalg.

***

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KIMONO & GOLDEN FEET