MIN UGE......

JULI MÅNED – FOR ET ÅR SIDEN

P1260526P1260532P1260742P1270202

Juli måned for et år siden var her på bloggen især præget af en god portion overload af fine, flagrende kjoler. Det skyldtes nok især det faktum, at vi dels var til to fine bryllupper, både min bedste venindes – og desuden også hende hers. Og så tilbragte vi resten af juli med at holde familieferie i Spanien, hvilket var intet mindre end magisk og fabelagtigt – og jeg drømmer mig pt. tilbage hver eneste dag.

Hvem kan ikke bruge en voksenferie med børn? Vi har ellers aftalt at være voksne og ansvarlige i år og ikke rejse. Vi har hele to sommerhuse på nogle af Danmarks smukkeste beliggenheder til rådighed – og vi ved af erfaring, at vi ofte har mere brug for ferien i vintermånederne. Men det er alligevel ikke helt nemt, haha. Føler at alle andre rejser hele tiden. Og lige i øjeblikket er Danmark måske nok tålelig, men så heller ikke meget mere….kom nu sommer!! Jeg kan mærke, det virkelig trækker i mig. Jeg elsker at være oppe i sommerhuset og glæder mig meget til det snart bliver vores tur. Men lige nu niver det alligevel lidt, når jeg hver dag konfronteres med nye vejr-prognoser for Thailand, Tel Aviv, Zimbabwe og Dubai i mit newsfeed og diverse feriebilleder ved pools og eksotiske strandkanter. Piv.

Lige nu handler de næste uger også bare mest om overlevelse for mit vedkommende. Min kære mand har fået den kongeniale ide (synes han selv), at køre med Team Rynkeby til Paris på en jernhest – og nej, han gør sig ikke normalt i dén slags. Derfor er denne og næste uge også lidt ambivalente for mig. For på dén ene side betyder det, at der nu endelig er en ende på flere måneders voldsom og kraftigt intensiv træning, hvilket i praksis har efterladt mig som alenemor på den synkende skude  – og at vi igen snart kan være lille familie. Hvilket jeg ser usigeligt meget frem til! På den anden side betyder det også, at lige om lidt – så vil min eneste mulighed for at følge ham og sikre mig at både ham og jernhesten holder være via en live-transmission, hvilket jeg ærlig talt ikke ved, om jeg overhovedet har nerver til. Gys.

Så ja. Jeg har lidt ondt i selvmelidenheden disse dage. Jeg er både stolt, supportive og momentvis spændt. Men også ophængt, på auto-pilot og efterhånden ret træt. Og lidt angst. Men allermest feriesyg. Med eller uden fine kjoler……

P1270379P1270377P1270200

3 kommentarer

 • Jeg er saftsusemig også feriesyg! Må man ikke låne et af de der sommerhuse? Bare det ville hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, du har ret – det hjælper. Men lige nu er der stadig lige et par hårde uger her, der skal overståes først…..tæller ned…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I det mindste har du noget at tælle ned til….suk….sommerferie på Vesterbro er sgu bare ikke helt så fedt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN UGE......