SOMMERTØJ TIL SMÅ PIGER

KIMONO & GOLDEN FEET

P1320750P1320765P1320815

Et lille hurtigt outfit herfra, fra forrige weekened, hvor sommeren virkelig var her. Kimonoen er fra H&M og var lidt et impuls køb, men den er faktisk blevet skambrugt siden. Den går lige godt til kjole som til bukser, synes jeg. Og hvis man som jeg endnu ikke er helt klar til at flashe mormor-arme og maddikebleg hud, føles det knap så ‘afslørende’ at iføre sig en lille kjole. Mine bronze sko har haft samme hyppigheds-frekvens i løbet af de sidste uger. Jeg var faktisk meget i tvivl, inden jeg klikkede dem hjem, men nu fatter jeg slet ikke hvorfor – de er jo geniale! Elsker dem. De er praktiske og lidt herre-inspirerede og derved ret anvendelige, men stadig dejligt flashy i kraft af deres metallic overflade. Jeg elsker gyldne detaljer. Og jeg forudser at præcis de her to items bliver nogle af sommerens favoritter.

Husk i øvrigt, at I stadig kan nå at være med i konkurrencen om et par valgfri Angulus sko, uanset om I så er til bronze eller ej 😉 I finder konkurrencen lige her – og den løber til onsdag!

P1320801P1320819P1320772

Dress: Maison Martin Margiela // shoes: Angulus // kimono: H&M // shades: Acne 

***

8 kommentarer

 • Hvor er du fin! Billederne ser helt drømmende og eventyrs-agtige ud. Jeg er stadig ikke helt overbevist med den der kimono-trend. Jo, det ser knald godt ud på alle andre, men jeg tror sgu ikke jeg egner mig =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak søde Laura:) Jeg mener det kan bæres af alle!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih altså! Jeg kiggede på den kimono flere gange, overvejede og overvejede, men jeg endte med ikke at købe den. Jeg fortryder enormt meget lige nu 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, åhh, hvor jeg kender det….

   af sted med dig ned og se, om de stadig har den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg kan ikke finde kimonoen, øv! Den er virkelig pæn 🙂 Skoene, eller nogle der virkelig ligner, er på tilbud i Magasin i øjeblikket. De kostede vist 800-900 kr. derinde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Øv, hvor ærgerligt.
   Ellers kan du tjekke om Angulus har udsalg nogen steder? 🙂

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge-Louise

  Superfine sko!
  Hvordan er de i størrelsen?
  Ligger nemlig selv mellem to str. og er i tvivl om, hvilken str. jeg skal vælge, hvis jeg bestiller et par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Jeg synes også, de er super fine. Jeg har dem i en str 39, og det er også hvad jeg bruger normalt. Så hvis du svinger mellem to, så ved jeg det ærlig talt ikke? 🙂 Men de er meget normale synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMERTØJ TIL SMÅ PIGER