PASTELS & SOFT LEATHER

MIN UGE……

ugen

Min uge startede ret mandags-agtigt….med monster stress og lidt for meget søvn i øjenkrogen. Gad ikke sætte uret, da jeg normalvis har mit eget af slagsen, som står og skriger mig ned i hovedet inden 08.00 hver morgen og beordrer havregryn med bananer prompte. Bare ikke lige i mandags. Der var det mig, som endte med at stå og råbe det snorkende ‘vækkeur’ op…..ellers har denne uge været fuld af gode ting. Foruden det faktum, at jeg er ret træt af mit feed på Instagram, fordi alle andre end mig øjensynligt er på ferie og den slags har jeg ikke nok rummelighed til. Men så er det jo godt, der er rare mennesker i ens liv, som inviterer på lækker middag og tøsehygge, som f.eks denne skønne dame gjorde i begyndelsen af ugen. Fik nærmest en hel grillkylling alene og sammensat med uanede mængder chokolade is, er det en opskrift på gennemgående lykkefølelse hos mig.

Det er lørdage uden planer med mine bedste to også. Her er faktisk tale om regulær velbefindende helt ind i margen. Paven tog mor og far på sightseeing i egen by, hun er nemlig begyndt at komme på tur rundt i byen også med skovbørnehaven, de dage, hvor skoven af forskellige årsager ikke trækker – og derfor ville hun meget gerne vise os Torvehallerne og en særligt udvalgt asparges-bod (??). Som sagt, så gjort. Vi føjede dog også lidt fisk og salat til måltidet 😉 Bagefter nappede vi en kaffe og slentrede hjem langs søerne. Paven slumrede i klapvognen og vi fik faktisk kigget hinanden i øjnene og talt sammenhængende sætninger – fulde af rigtige ord og med respons i den anden ende. Uden afbrydelser. Vild nok luksus.

Et sted mellem Nørrebros bedste børnelegeplads og Ravnsborggade mistede Paven og jeg dog faderens opmærksomhed. En tilfældig vandring langs husmurerne endte i et pludseligt og gennemtrængende brøl fra en nærtliggende beværtning, som afslørede at vores langstrukne lørdag havde forpurret og overskredet tidsplanen for fars VM-planer. Som i enhver anden krisesituation afværges faretruende kollaps bedst ved at forholde sig i ro. Og vi besluttede derfor resolut at blive på stedet, tilføje et par fadøl, et tæppe samt en pose bland-selv slik. Det virkede til at berolige tropperne, både de store og små. Ikke alle drak øl, naturligvis, men heller ikke alle fik bland-selv slik. Vi fordelte reservebeholdningen retfærdigt imellem os. Og lod i stedet tidsplanen for Pavens putning sejle sin egen sø. En faktisk meget perfekt lørdag, som vanligt ganske uforudset.

Desuden har ugen også været brugt på at gå i seng med Susanne Rützou. Altså, ikke på dén måde, men til en vanvittig fin lancering af Susanne Rützou for Georg Jensen Damask, hvilket jeg gerne vil viser jer bedre billeder af på et senere tidspunkt. Modsat modens normalt utålmodige flygtighed, var netop Georg Jensens tidsløse kvalitet og æstetik for Susanne Rützou nu omdrejningspunktet og det gav faktisk mening. Især når man så de smukke tekstiler. Location var Ordrupgaards rå beton vægge og overdrevne panorama vinduer, som lagde kulisse til en buldrende sommer-torden, der kun gjorde dagen endnu mere mindeværdig.

Og nåå ja, så har ugen naturligvis også været fuld af en hulens masse arbejde, utallige kampe med trodsig 3-årig, take-away i lange baner, lidt løb, et sankt hans bål og uanede mængder skumfiduser med chokolade. Men det er der ikke blevet plads til her. Det fylder så rigeligt i det daglige regnskab. Både det indre og ydre.

GOD SØNDAG

***

ugen2

 

8 kommentarer

 • Hvor skriver du altså godt! Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt for mig selv, da jeg så billedet på Instagram i mandags. Hold det må have været stressende – men også et tegn på at nogen vidst havde brug for at sove 😉 Det lyder som en lækker uge med (fokus på) gode oplevelser fra alle dele af livet. God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Laura. Jo, det var faktisk ret stressende. Og selvom det umiddelbart lyder fedt at sove længe, så var jeg hverkewn populær hos Paven eller i børnehaven 🙁 Vi kom midt i frokosten :/

   Åhh, hvor er jeg btw misundelig på jeres tur. Det lyder fantastisk. Du/I giver mig sådan lyst til at rejse igen….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og som tidligere pædagogmedhjælper ved jeg hvor irriteret pædagogerne på stuen må have været 😉 Åh, det er ikke sjovt. Håber det er gået bedre med at komme op i dag!
   Jeg glæder mig virkelig også helt vildt til afgang om to dage! Faktisk vil jeg også gerne lige sige tak for inspiration mht. rejse med børn. Jeres tur til Thailand med Paven for snart to år siden, har virkelig sat sig fast i mig, og nu er jeg helt overbevist om at vores rejselyst ikke stopper bare fordi vi en dag får børn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Laura. Det er sjovt, for jeg sad faktisk og kiggede vores Thailand billeder igennem for nogle dage siden. Og lige pludselig fik jeg bare den dér følelse “Shiiiit, hvor var hun lille, mand! Hvor var vi crazy..!”…sådan havde jeg det slet ikke dengang. Men altså, det er nok bare fordi, jeg slet ikke i mit hoved kan fatte, hun har været så lille. Hukommelsessvigt 😉 Jeg håber også meget, I kan gøre det samme, det var verdens bedste barsel!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Åh herregud, Nobody´s perfekt… og hvad sker der ved at man en dag har sovet over sig og barnet kommer midt i frokosten-De voksne er der jo hele dagen alligevel til at passe børnene…bliver lidt træt i mælet når jeg hører at der bliver reageret negativt (er selv pædagog og kan sagtens nikke genkendende til situationen fra kollegaer) På min stue må man gerne sove over sig og komme midt i det hele-det koster kun kage når man afhenter for sent 😉 hehe!!!

  Den frokost ser virkelig lækker ud…vil du løfte sløret for hvor det er fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Ann

   Tjoo…altså i starten havde jeg det også sådan. Men kan godt se, at det påvirker min datter lidt negativt. Ved egentlig ikke hvorofr. Men de to-tre gange, hvor jeg er kommet med hende meget sent, så bliver hun faktisk ked af det og afleverings situationen er svær. Normalt er der ingenting. Ved ikke hvad det er. Men det kan godt være, at det ‘forstyrrer’ deres rytme? Anyway, de tog det nu pænt:) Men jeg tror, de synes det var lidt irriterende 😉 Men altså. Det var bestemt heller ikke meningen. Gosh…var helt rundt på gulvet jo 🙂

   Maden nederst? det er fra Torvehallerne. En af fiskeboderne, kan ikke huske hvad den hedder. Noget med Hav..? man vælger selv. x- antal salater og x-antal fisk. de har en masse at vælge mellem og det er drøn lækkert og der er nok til to! man får også brød til. Men det er heller ikke helt billigt, denne kostede knap 200,-

   Men det er lækrere og sundere end burger og pizza på en travl dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Det må jeg prøve, ser vildt lækkert ud!

   Ja, nogle børn har rigtig svært ved at komme ind midt i det hele, men jeg mener den ene gang det sker ved et uheld (fordi man har sovet over sig..) herregud-det må pædagoger kunne takle uden irritation (bare min mening-og med lidt ekstra støtte og omsorg klarer børnene det også)…det er jo ikke et hverdags scenarie. Jeg tænker også at evt irriterede voksne også påvirker børnene. Tænker dig ikke som typen der gør det hver dag og buldrer ind med paven uden omtanke for hvad der evt er igang i institutionen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, nej det ved gud… 😉 Var helt rundt på gulvet, det er meget meget længe siden, jeg har sovet SÅ længe 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PASTELS & SOFT LEATHER