FINN JUHL TURNINGTRAY

PASTELS & SOFT LEATHER

P1320835P1320824P1320854

Jeg er ret pjattet med den hersens pastel-tendens, der huserer alle vegne lige nu. Det er så sommerfint og friskt. Outfittet her er fra da jeg forleden var ude og spise med Rikke på Krogs Fiskerestaurant. Det var egentlig ikke super varmt, men med en tyk læderjakke og midi-skirt kjole var det faktisk ikke noget problem med bare ben. Jeg er desuden så glad for min Trio – jeg var lidt i tvivl, da jeg købte den, om jeg mon ville blive træt af den mintgrønne farve, men jeg elsker den! Den er så nem at peppe outfits op med. Og så er den en del mere rummelig, end man måske lige skulle tro.

Kjolen er mit seneste køb fra River Island. De er lidt spøjse i størrelserne. Meget af mit andet tøj derfra er lidt småt i størrelsen, men denne var omvendt ret stor. Det gør ikke så meget, for det er fint at den er lidt loose, men den kunne nu sagtens have været nummeret mindre. Jeg er vild med den klare lyseblå farve, men den findes også i hvid derinde.

Nu vil jeg skynde mig i bad og gøre mig klar til en lækkert frokost på Ordrupgaard senere. Det skal I nok nok høre mere om. God dag derude!

P1320834P1320829

Dress: River Island // bag: Celine // leatherjacket: Selected Femme // boots: Gestuz 

***

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FINN JUHL TURNINGTRAY