HELT TIL HEST

S O M M E R H U S L I V

P1320697P1320734P1320691P1320761

Vi passer hund og plejer hinanden, mens pinsesolen danser om kap med Paven i sommerhusland. Derfor er jeg også lidt mere stille i kommentarsporet end vanligt, for der er både isvafler på kajen, kolde bade i haven og friske jordbær med mælk, som skal tilgodeses 😉 En frisk løbetur blev det dog til i går og så en lille smule arbejde i dag. Men med alle disse helligdage, føles det hele jo næsten som en mini-sommerferie. Vi har grillet skumfiduser, gået ture, sovet længe og indtaget urimelige mængder is. Lige præcis som det skal være. Pavens nye favorit beskæftigelse er hendes lille lyserøde cykel, som flittigt er blevet luftet. Jeg elsker virkelig privilegiet i at have et sommerhus kun en lille time fra byen. Det er en herlig luksus, som i den grad giver os overskud og fornyet energi. I går havde jeg nattøj på hele dagen. Halleluja. Det kunne jeg – principielt – også sagtens praktisere inde i byen, men det er som om, det ligesom er mere legitimt heroppe 😉

Når jeg sådan sidder og kigger mine billeder igennem på kameraet fra de sidste par dage, giver det SÅ meget mening, at have en lille familie. Skulle nogen være i tvivl…. Det er muligvis er tåbelig udmelding, for selvfølgelig gør det det. Men altså, det er på dage som disse, at jeg mærker helt ind i knoglerne, HVOR meget mening, der er tale om. Men problemet med det dér livets mening noget er jo, at den altid opstår i en momentvis følelse, der ikke helt lader sig gengive. Men altså: Hvem kan ikke lide at vågne med kys og kram og en kærlighedserklæring indeholdende jinglen fra Dora The Expolrer??

P1320663P1320693

6 kommentarer

 • Glædelig pinse,

  så skønne fotos, de siger ALT:-)

  Nyd det og nyd hinanden.
  Charlotte
  Team Hoffbeck Blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak 🙂 Og i lige måde 😉 Rigtig god pinse til dig også….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det ser skønt ud! Hvor er kjolen og kimonoen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Mathilde. Kjolen er en gammel sag fra Maison Martin Margiela. Kimonoen er fra H&M 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Hej Louise, tak for hurtigt svar – jeg må en tur i H6M 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Det var så lidt 🙂 Det er ikke så lang tid siden, jeg købte den. Så den burde være der stadigvæk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HELT TIL HEST