S O M M E R H U S L I V

SOMMERTØJ TIL SMÅ PIGER

sportyandgrap

1. Quiltet jakke: MarMar // 2. Sneaks: New Balance // 3. Cardigan: MarMar // 4. Leodress: Little Pieces // 5. Bronze sandaler: Angulus 

Jeg gad godt iklæde Paven disse fine outfits. God komfort og plads til leg, grafisk print, tynde trøjer og måske endda en sommerfestlig bronze sandal, der på de særlige dage kan matche mors? 😉 Jakken fra MarMar har vi allerede og sneaks fra New Balance SKAL vi have, nu hvor hun går i skovbørnehave (kan jeg også se ud fra jeres gode kommentarer forleden, tak!) – og så er de smadder nemme for hende at tage på selv. Til de aktive dage med tynde skyer her i city ville ovenstående være formidabelt.

Til de sløve stunder i sommerhuset, gad jeg godt nedenstående. Høje siv og klitter, langstrakt horisontlinje og dasedage på terrassen oppe i sommerlandet giver mig lyst til blomster, stråhat og bare tæer i sandaler. Og nåå ja, masser af is. Jeg ELSKER trøjen, der faktisk også fåes til voksne. Åhh, mådehold, kære mådehold, du er svær at danse med….

SUMMERGIRL

 

1. Stråhat: H&M // 2. Stribet cashmere cardigan: Trine Vestergaard // 3. Sivsandaler: H&M // 4. Kjole: Aya Naya // 5. Røde lak sandaler: Angulus 

***

1 kommentar

 • Sikke to helt vildt søde og praktiske sæt.
  Nogen gange tænker jeg, at det er meget heldigt at jeg har fået en dreng – ikke at det overhovedet er svært at finde tøj til ham, men det ville være endnu værre hvis jeg havde fået en pige, er jeg bange for :).

  Rigtig god mandag,

  Kærlig hilsen
  Camilla / by holm – http://byholm.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

S O M M E R H U S L I V