S O M M E R H U S L I V

WHITE FLOWER SUIT

P1320683P1320720P1320707

En af de farlige ting ved at arbejde med tøj og mode er de mange fristelser. Da jeg så dette fine sæt fra Modström, vidste jeg med det samme, det skulle være os. Jeg har længe elsket sæt-tendensen, men flere af de sæt, jeg har set, har haft forkerte længder til lige min krops bygning. Derudover kan jeg i teorien rigtig godt lide ideen om print, men i praksis, må det alligevel ikke larme alt for meget, for jeg kommer så nemt til at ligne et fastelavnsris 😉 Det her sæt er tilpas sart og sommerligt, men samtidig casual og nedtonet. Det er i jersey, men ikke ret tykt, derfor perfekt til årstiden. Det har nemlig været det andet problem, med flere af de andre fine sæt, jeg har haft mine øjne på: De har været i alt for tykt jersey, og så hjælper det jo ikke noget, kjolen er kort, hvis den er super tæt og tyk og man ikke kan ånde…..

Hver del koster 400,- og det er samtidig en meget rimelig pris, synes jeg. I kan finde overdelen HER og nederdelen HER.

P1320729

Skirt & Blouse: Modström // shades: Acne // sneaks: Reebok 

***

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

S O M M E R H U S L I V